Czego pragną kobiety a czego mężczyżni
-
forumowicz
Re: Czego pragną kobiety a czego mężczyżni
Darek, masz trafne spostrzeżenia. A czy wybierasz się w styczniu do Kołobrzegu na spotkanie znajomych z forum ? Pozdrawiam 
Wszystko polega na tym, żeby człowiek był taki jakim jest naprawdę, żeby nie wstydził się chcieć tego czego chce naprawdę i marzyć o tym o czym marzy. Ludzie są na ogół niewolnikami konwenansów. Ktoś im powiedział, że powinni być tacy i tacy i starają się być takimi aż do śmierci nie wiedząc nawet kim byli naprawdę. Nie są więc nikim i niczym, postępują niejednoznacznie i niejasno, chaotycznie. Człowiek przede wszystkim musi mieć odwagę by być sobą. Dla mnie jest to wolność. Nie obchodzi mnie to czy wypicowany gościu czy wytapirowana Pani powie o mnie fajny czy odwrotnie. Ważny dla mnie jest drugi człowiek który ma odwagę być takim jakim chce być bo ja takim jestem. Pozdrawiam.
-
forumowicz
Meteo, czy jesteś wolnym człowiekiem w kontekście Twojej wypowiedzi, oczywiście. Serdecznie pozdrawiam 
Całkowicie zgadam sie z meteo......natomiast MAX poszedł w kierunku mini ..max
wszystko trzeba podciagnac by było dobrze
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
MAX ................
"Cholera" Myslałem ,że to Ja Jestem The BEST -taką opinie na Moj temat maja Moi Zawodnicy
Ale muszę oddac HONORY
MAX -SZACUNEK
Twoja fotkę powieliłem i rozesłałem wsród znajomych
Wielu ROZBAWIŁO
Jeszcze RAZ ..SZACUN!!!!!
"Cholera" Myslałem ,że to Ja Jestem The BEST -taką opinie na Moj temat maja Moi Zawodnicy
Ale muszę oddac HONORY
MAX -SZACUNEK
Twoja fotkę powieliłem i rozesłałem wsród znajomych
Wielu ROZBAWIŁO
Jeszcze RAZ ..SZACUN!!!!!