Czego pragną kobiety a czego mężczyżni

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Czego pragną kobiety a czego mężczyżni

Post autor: forumowicz »

Darek, masz trafne spostrzeżenia. A czy wybierasz się w styczniu do Kołobrzegu na spotkanie znajomych z forum ? Pozdrawiam :)
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 lut 2012 18:06

Post autor: meteo »

Wszystko polega na tym, żeby człowiek był taki jakim jest naprawdę, żeby nie wstydził się chcieć tego czego chce naprawdę i marzyć o tym o czym marzy. Ludzie są na ogół niewolnikami konwenansów. Ktoś im powiedział, że powinni być tacy i tacy i starają się być takimi aż do śmierci nie wiedząc nawet kim byli naprawdę. Nie są więc nikim i niczym, postępują niejednoznacznie i niejasno, chaotycznie. Człowiek przede wszystkim musi mieć odwagę by być sobą. Dla mnie jest to wolność. Nie obchodzi mnie to czy wypicowany gościu czy wytapirowana Pani powie o mnie fajny czy odwrotnie. Ważny dla mnie jest drugi człowiek który ma odwagę być takim jakim chce być bo ja takim jestem. Pozdrawiam.
forumowicz

Meteo, czy jesteś wolnym człowiekiem w kontekście Twojej wypowiedzi, oczywiście. Serdecznie pozdrawiam :)
evora
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2010 17:21

Post autor: evora »

Całkowicie zgadam sie z meteo......natomiast MAX poszedł w kierunku mini ..max :lol: :lol: wszystko trzeba podciagnac by było dobrze
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

MAX ................
"Cholera" Myslałem ,że to Ja Jestem The BEST -taką opinie na Moj temat maja Moi Zawodnicy
Ale muszę oddac HONORY
MAX -SZACUNEK
Twoja fotkę powieliłem i rozesłałem wsród znajomych
Wielu ROZBAWIŁO

Jeszcze RAZ ..SZACUN!!!!! :D
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Basia Olsztyn pisze:Meteo, czy jesteś wolnym człowiekiem w kontekście Twojej wypowiedzi, oczywiście. Serdecznie pozdrawiam :)
W dosłownym tego słowa znaczeniu. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

widzę, że włączyło sie kilka osób, więc i ja coś dorzucę :D być sobą w każdej sytuacji, zachowywać sie naturalnie, nie udawać kogoś kim się nie jest i nie próbować spełniać oczekiwań innych na siłę, bo to tylko na krótką metę może sie udać, a potem...rozczarowanie ...to moja dewiza :) , jak na razie nie zawiodłam sie na niej :D
meteo
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam. Podniosłaś kwestie udawania kogoś kim się tak naprawdę nie jest. Wiele osób tak postępuje i tylko dlatego, żeby zaimponować innym, żeby nie być gorszym lub nie uchodzić za gorszego. Z czasem wszystko wychodzi na jaw chyba, ze nie ma okazji do jego weryfikacji. Sadzę, że każdy miał do czynienia z takim człowiekiem lub nie wie ze miał. Pozdrawiam
forumowicz

No nie, Ci co udają i tak w końcu popełniają gafy, które i tak obnażą ich prawdziwe "ja". Ci. którzy są sobą rzadko się tym chwalą :P :)
forumowicz

Popieram, popieram, ja się nie chwalę, nigdy. A jestem debeściak :D
Zablokowany