Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dla tych co chcą zobaczyć Warszawę w pełni oświetloną może być w styczniu,a Busko tak jak planowałyśmy luty.Potem Warszawę możemy powtórzyć na wiosnę,byle nie w maju bo mnie nie będzie.
Mam pytanie odnośnie spotkania w Warszawie/nie w Warszawce/.Czy takie spotkanie jednodniowe, kilkugodzinne, , żeby poznać się i pogadać, czy np dwa dni na zwiedzanie...Mnie to wszystko jedno, bo jestem miejscowa, ale dobrze byłoby wiedzieć wcześniej. A te wszystkie ozdoby i światła to o ile pamiętam, zdejmują po 2 lutego, jak wszędzie.
A może założyć nowy wątek pt "spotkanie w Warszawie"?
eluunia pisze:A ja się dostosuję ale choinkę muszę zobaczyć
Eluniu,pisz kiedy przyjeżdżasz a ja na 100% znajdę czas na oprowadzenie Ciebie.Myślę,że znajdzie się jeszcze ktoś kto do nas dołączy.Połączenie masz dobre,odbiorę na dworcu.Tylko właśnie nie wiem na jak długo chcesz przyjechać.Pisz dostosujemy się do twoich możliwości.