Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ma ten sam problem. Walizka sredniej wielkości a rzeczy zimowe zajmują trochę miejsca. A tu trzeba zabrać z sobą ręczniki go ich nie ma a pobyt trwa 24 dni. Chyba, że do ręczników się mylę. To i tak nie zmienia faktu, że należy się z głową spakować
Na razie jeszcze nic nie zamawiałam:) Pracuję w takim dziale,że jeszcze nic nie mogę zaplanować ,niestety. Za tydzień może coś sie wyklaruje i podejmę działania
Elu, to jak z tym wyjazdem 12-11-2012 r., a w o tym rozkładzie jazdy to dobre rozwiązanie i mam nadzieję, że mi pomożesz. . Ostatni mój wpis się zawieuszył. Pozdrawiam
Ja sie szykuję na 12 listopada i mam nadzieje,że nie będzie sytuacji kryzysowej w moim województwie. ale życie nieraz płasta figle Będzie dobrze! Wrzucamy na ten inny temat! Może ktoś się znajdzie