Jan karzimierz A

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Lilka4
Na forum od: 28 paź 2012 19:33

Jan karzimierz A

Post autor: Lilka4 »

Właśnie wróciłam z tego sanatorium i mogę wyrazić swoją opinię.
Posiłki są fatalne nie ma na miejscu kuchni jest catering.Śniadania i kolacje to monotonia : szynka , masło chleb i herbata brak ciepłych posiłków! Obiady to zupy ziemniaczane na bazie bulionu , drugie dania zimne !Często nie zgadza się jadłospis z wydanym posiłkiem polegający na braku posiłku np. owoców , warzyw. :oops:
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Re: Jan karzimierz A

Post autor: zbych »

Lilka4 pisze:Właśnie wróciłam z tego sanatorium i mogę wyrazić swoją opinię.
Posiłki są fatalne nie ma na miejscu kuchni jest catering.Śniadania i kolacje to monotonia : szynka , masło chleb i herbata brak ciepłych posiłków! Obiady to zupy ziemniaczane na bazie bulionu , drugie dania zimne !Często nie zgadza się jadłospis z wydanym posiłkiem polegający na braku posiłku np. owoców , warzyw. :oops:
Hmmm. Jestem zaskoczony twoją opinią. Wprawdzie nie byłem w Janie Kazimierzu- mam na myśli tego Kazimierza w Dusznikach Zdroju tylko w Zimowicie, 2 lata temu i panowała opinia, że Jan Kazimierz A to najlepsze sanatorium w Dusznikach, a tu bach... i takie podsumowanie. Jak to się wszystko szybko zmienia i to na gorsze. Polecam sanatorium Wrzos w Ciechocinku z którego wróciłem tydzień temu. Sanatorium po remoncie, piękne przestronne, jasne korytarze, w holach na każdym piętrze gustowne meble wypoczynkowe, piękne tarasy wypoczynkowe (to oczywiście w okresie letnim), smaczne urozmaicone posiłki z własnej kuchni, pokoje przestronne, z łazienkami, telefonami, telewizorem, czajnikiem, zabiegi na miejscu, rehabilitanci na poziomie, a przy tym uprzejmi, na miejscu basen i kawiarenka gdzie 4 razy w tygodniu można potańczyć przy muzyce. Naprawdę polecam.
Jolanda
Na forum od: 14 sie 2012 10:38

Re: Jan karzimierz A

Post autor: Jolanda »

Witam,byłam w tym sanatorium w sierpniu,moja opinia jesttakźe negatywna.Liczą się tylko kuracjusze prywatni.Juź od samego przyjazdu problemy.Zwalniane są pojedyncze miejsca w pokojach, czekałam prawie do 14 od 8.Pokoje rzadko sprzątane,brak personelu wszędzie, na zabiegach praktykantami obsadza się samodzielne stanowiska.Zabiegi planowane są tragicznie,nachodzą na siebie w tym wodne.O jedzonku już napisano, to prawda! Obiekt ładny,ale to nie jest prawdą,że w całości przystosowany dla niepełnosprawnych,daleko do wind,schody na stołówkę.
Internet tylko w jednym małym kąciku na 2 piętrze,przychodzą kuracjusze z innych domòw,jest ciasno i duszno(brak tu okna i wenylacji).Taką wentylację z bardzo głośno pracującym agregatem włancza się często na cały dzień na stołówce (hałas w pokojach jest okropny).ból glowy codziennie.
Parking(jeźeli to coś moźna nim nazwać)platny.
Personel robi co może aby zatuszować wszystko zło, ktòre powstało po zmianie dyrekcji!
ODPOWIEDZ