kołobrzeg mswia
-
forumowicz
Re: kołobrzeg mswia
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Tak gdzie jest lupa proszę wpisać "mswia kołobrzeg" i kliknąć "szukaj" a pojawią się informację na temat ośrodka.
Ze swej strony dodam najnowsze informacje. Otóż moja sąsiadka wraz z mężem wrócili z tegoż ośrodka 26 maja.
Ich opinia jest jak pozytywna. Remont ośrodka już się skończył. Wszystkie pokoje w części A i B są po remoncie.
Pokoje dobrze wyposażone: telewizor, talerzyki, kubki sztućce. Czysto i schludnie.
Wyżywienie typowo sanatoryjne a i porcje niewielkie ( mąż sąsiadki dojadał ) ale da się przeżyć.
Z uwagi na małą przepustowość bazy zabiegowej, zabiegi są do późnych godzin popołudniowych.
Narzekali na dwie rzeczy: wieczorny tłok w kawiarni i hałas dochodzący od portu.
Pozdrawiam i życzę udanej i trafionej kuracji oraz super towarzystwa i słonecznej pogody
Selene
-
agata8
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 17 lut 2012 19:51
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
Czytałam te opinie w lupce, ale szukałam świeżych informacji , bo przerażał mnie ten remont. Teraz jestem spokojniejsza. Teraz żeby tylko towarzystwo było sympatyczne, to inne mankamenty się przeżyje.
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
Po posiłakch pojawiały się kolejki do windy w dużym buudynku ( dlatego czasami wchodziłam na 9 piętro na piechotę) Jedzonko było dobre ale małe porcje
( dla odchudzających się ok). Baza zabiegowa super! Ja pierwszy zabieg miałam 7.05 a ostani 9.30. Tańce na miejscu. Bardzo mili pracownicy. Nie było ograniczenia czasowego w wieczorno- nocnym wychodzeniu i wracaniu do budynku.
-
agata8
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 17 lut 2012 19:51
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki