KOŁOBRZEG,DZWIRZYNO 12-11-2012 Z WARSZAWY

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Re: KOŁOBRZEG,DZWIRZYNO 12-11-2012 Z WARSZAWY

Post autor: Ewa 1106 »

Witam,drogie panie ja byłam w BRYZIE w marcu i muszę was zmartwić ;) niestety ręczniki trzeba ze sobą zabrać,i to ze 3 duże i z 1 mały a to ze względu na basen :) a z tego co mi wiadomo to basen dostają wszyscy ja miałam go aż 2 razy dziennie :) Pozdrawiam i życzę udanej kuracji :D
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2012 14:23

Post autor: myszek »

Ewciu, jesteś kochana,za informację i za miłe podejście do Naszej paczki. :) Elu, dzięki za wpis na rozkład jazdy. :) :) :) mam nadzieję, że znajdziemy towarzystwo nie tylko na podróż a może na 3 tygodnie tego Tobie i sobie życzę. :) :) :)
sylwek656
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2012 09:10

Post autor: sylwek656 »

Myszek znalazles mi kolezanke do podrozy Gaje i nic nie napisales sciagnij Ja tutaj Pozdrawiam Sylwek
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Sławek, nie zwalaj na innych, widziałem że sam zaproponowałeś Gaii tą stronkę. ;) W necie chodzi,że macie wspólny autobus Gdańsk - Kamień Pomorski z przystankiem w Dżwirzynie. ;) Ela wpadła na pomysł umieścić nasz anons w rozkładzie jazdy. :) Nie będę nieszczęśliwy jak pojedziemy razem z Elą, tylko nie wiem co sąsiedzi powiedzą. Sławciu, a co zabierasz na przynętę dla rybek - białe czy kolorowe robaki i czy mogą być w 3/4. :lol: :lol: :lol: Coś Janek się zlisił i nie zagląda na stronkę. Pozdrawiam
Ela
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2012 09:56

Post autor: Ela »

Myszek? Moi czy Twoi sąsiedzi ? Moi karzą wykorzystać Cie na maksa :lol: Nie martw sie! Jeszcze nic do końca nie zapadło. 8-)
Ela
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2012 09:56

Post autor: Ela »

Ewa 1106 pisze:Witam,drogie panie ja byłam w BRYZIE w marcu i muszę was zmartwić ;) niestety ręczniki trzeba ze sobą zabrać,i to ze 3 duże i z 1 mały a to ze względu na basen :) a z tego co mi wiadomo to basen dostają wszyscy ja miałam go aż 2 razy dziennie :) Pozdrawiam i życzę udanej kuracji :D
Dzięki Ewa. Będę szczęśliwa ,jak będę miała 2 razy dziennie basen. Może rzucę palenioe :lol:
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ela, kiedy się zadeklarujesz na 100% nie patrząc na sąsiadów, w rozkładzie jazdy nie widzę widoków na przyszłość. :( Ja jestem wczesny marek i jestem skłonny wcześnie wstać zebyś mogła mnie wykorzystać, np. w okolicy Zgierza mogę być o 8 rano 12-11-2012 r. :( A z tymi ciuchami, to miejsce w samochodzie się znajdzie bez demontażu siedzeń. :) Przerwy na papieroska będą. ;) Fajnie,że wyjazd jest przed Nami i na pewno będzie udany. :)
Gaja
Na forum od: 29 paź 2012 13:21

Post autor: Gaja »

Dziękuję za zaproszenie na tę stronę, jadę do sanatorium pierwszy raz , od roku jestem na emeryturze widzę, że wszyscy się znacie a ja taka "zielona". na którą godzinę należy się zgłosić w ośrodku? Podoba mi się Wasza gadka, może mnie przyjmiecie do swojej drużyny?
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Post autor: Ewa 1106 »

Gaja,w BRYZIE czym wcześniej będziesz tym lepiej,bo na sam początek dają dwójki a potem trójki.A jeśli chodzi o basen :) to jeżeli się nie dostanie go 2 razy dziennie to w drugim tyg najlepiej się zgłosić do ordynatora(bardzo w porządku lekarz)i poprosić go żeby zamienił jakiś zabieg który nam akurat nie odpowiada :D z zasugerowaniem zamiany na basen indywidualny :) a na pewno zamieni :D
Gaja
Na forum od: 29 paź 2012 13:21

Post autor: Gaja »

Serdecznie dziękuję za informacje. Do zobaczenia
ODPOWIEDZ