Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
slawekracz
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 sie 2012 12:50

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: slawekracz »

Owocówka koniecznie musisz mieć olejek z dużym filtrem ...... ;) no wiesz po kąpieli słońce szybciej łapie......;)
slawekracz
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ewa_2412 pisze:Dzień dobry. 4 listopada jadę do sanatorium "Jantar" w Sobieszowie, aż na 28 dni. Może ktoś mi napisze jak tam jest. Czy na terenie jest jakiś sklepik i można kupić kosmetyki, czy zabiegi fajoskie, czy potańcówki na miejscu i do której.I w ogóle. Pozdrawiam. Ewa :lol:
Ewo prawdopodobnie jedziesz na 24 dni tyle tylko że powrót jest 28.11.2012. Co do informacji jakich oczekujesz to niestety ja nie odpowiem, prawdopodobnie jest dużo zajęć;) bo wszyscy którzy pojechali i obiecywali że napiszą co i jak....... milczą jak zaklęci;)
AgnieszkaK
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2012 19:42

Post autor: AgnieszkaK »

Witam wszystkich przyszłych kuracjuszy:)
Jutro konczy nam się kolejny turnus.
Jelsi chodzi o zabiegi - nie miałam ich zbyt wiele ale to chyba bardziej ze względu na moją delegliwość.
Knajpki w ośrodku nie ma , są na mieście -
VEGA - hotel i restauracja , Tawerna - na gł. ulicy Sobieszewa , Tawerna - w drodze na plaże.
Sklepy tez na mieście kilka sie znajdzie.
Popoludniami sami musieliśmy sobie organizować czas - nam sie udawało;))
Pokoje w lewym skrzydle Milsze niż w prawym - zwłaszcza parter i ostatnie pietro:)
w pokojacvh cieplutko
Czajniki jeden na korytarzu , kocy brak ale mozna sie upomnieć .
U nas dopisało bardzo towarzystwo , ale gdyby nie to , to pozostaje książka i wymyślanie zajęć...
I to chyba tyle na początek.
Pozdrawiam:)
Ewa_2412
Na forum od: 29 paź 2012 12:51

Post autor: Ewa_2412 »

Agnieszko bardzo Tobie dziękuję za informacje. Jesteś rannym ptaszkiem. Slawek Kracz był bardzo oszczędny w informacjach, ale również mu dziękuję, choć do końca jego nie rozumiem. Agnieszko nie wiesz kochana czy jest kłopot z L-4 na miejscu , czy lepiej załatwić w domu? Szkoda że wyjeżdżasz. a jaki przedział wiekowy przeważa - napisz mi jeszcze słówko proszę.Pozdrawiam. Ewa
Owocowka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 paź 2012 16:54

Post autor: Owocowka »

slawekracz pisze:Owocówka koniecznie musisz mieć olejek z dużym filtrem ...... ;) no wiesz po kąpieli słońce szybciej łapie......;)
Przyjadę do domu brązowa :lol: Sławek, a Ty jesteś obecnie na turnusie, czy przed? Pozdrawiam
Ewa_2412
Na forum od: 29 paź 2012 12:51

Post autor: Ewa_2412 »

Sławek jesteś już w Jantarze? Czy dopiero będziesz? Jejku ludzie ze wszystkich stron Polski, ale będzie wesoło. Ciekawe jak się odnajdziemy. Ewa.
slawekracz
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam wszystkich kuracjuszy z 5.11.2012 z którymi niewątpliwie będę miał przyjemność przebywać w najbliższym czasie. Dziękuję AgnieszceK za wyczerpującą informację a szczególnie o pamięć;) Ewo napisałaś, że jedziesz na 28 dni więc jako człek który też tam będzie - sprostowałem czas pobytu;) Pozdrawiam i do zobaczyska;)
Awatar użytkownika
goja
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 sie 2012 14:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: goja »

Znalazłam wcześniejszy twój wpis,będziemy razem jechać autokarem. :D
Gosia ;)
slawekracz
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

A może na forum zrobimy zbiórkę osób, które będą jechały 4.11.2012 o godz 23;30 Polskim busem z dworca Młociny????????? zwłaszcza że to już niedługo.............;)
AgnieszkaK
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2012 19:42

Post autor: AgnieszkaK »

Z l4 nie ma pproblemu - dostaje sie od lekarza .
Jeśli zaś chodzi o przedział wiekowy to u nas bardzo ładnie było to ułożone ;D
Poza tym młodsi bawią sie ze starszymi i nikomu to nie przeszkadza- róznica wiekowa nie była bardzo wyczuwalna :)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ