Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam! 6-01-2015 jadę do sanatorium Mikołaj w Busko-Zdró , samochodem z Warszawy.
Jeżeli jest ktoś chętny zapraszam na wspólny wyjazd . Kontakt. : [email].pl. tel 604-238-543.
kaja,radzę na stronie "Wyjeżdżam do sanatorium" napisz w temacie miejscowość i obiekt. na pewno znajdą się chętni.
Mam pytanie, z jakim numerem otrzymałaś skierowanie ? Jestem również z mazowieckiego i oczekuję...liczyłam na styczeń. Pozdrawiam.
Hej,
Można także zamieszczać propozycje wspólnych dojazdów na stronie "Razem po zdrowie". Naprawdę działa.
Życzę Ci wspaniałego pobytu w tym uroczym miejscu. Pozdrawiam Nina