Cieplice na BIS.....

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Cieplice na BIS.....

Post autor: agat »

Jadę do Cieplic 04-11-2012 do sanatorium Agat. :D :D :D
Czy ktoś może w tym czasie również się tam wybiera :?: :?:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Cieplice na BIS.....

Post autor: Selene »

Agat 8-) jedzie do Agata :lol:

Agat 8-) moja droga życzę Tobie skutecznej kuracji i trafionych zabiegów, dobrej i słonecznej pogody i super towarzystwa :D
Na tańce koniecznie wybierz się do Caspara i do Sonaty :)

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam nurtuje mnie jedno pytanie czy C ieplice to jakaś zarazliwa epidemia- jeśli tak to ja spróbuję się nią zarazić, pozdrowienia dla tej która już wróciłai i Agat która jedzie do Agatu- pełnego relaksu i udanego wypoczynku ;) :) :) :)
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Seleno 8-)
dzięki za dobre życzenia wyjazdowe.
Za dużo to nie poszaleję gdyż jadę z....drugą połówką i tylko na tydzień ale dobre i tyle.
W Cieplicach byłam dokładnie dwa lata temu, tylko sama, było cudownie. Tym razem jadę z towarzystwem. :)
Andrzeju 8-)
pro po choroby, która nazywa się Cieplice to koniecznie powinieneś się zaraził, polecam, myślę, że znacznie łagodniejszy przebieg tej choroby niż Stanisławów czy nawet Poddębice :lol:
i oczywiście życzę zdrówka.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, nie dośc że jedzie w tak atrakcyjne miejsce to jeszcze jest złośliwa- ale kładę to na karb tej połówki którą z sobą zabiera i już jest zdenerwowana ograniczeniem wolnosci-serdecznie pozdrawiam i przyjemnego wypoczynku życzę :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Agat zatem tańce tylko w Casparze :lol:
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Seleno 8-)
będzie super jeśli choć raz gdziekolwiek pójdę na tańce :lol: :lol: , cóż takie życie :( :( , raz na wozie, raz pod wozem.
Nie zawsze życie jest usłane różami.(mam na myśli oczywiście płatkami róż, bo różami może i jest tylko raz stąpniesz na płatek a raz na kolec) :lol: :lol:

Andrzeju
masz rację, że przeżywam mój wyjazd i jestem poddenerwowana, w końcu po pierwsze ciągnę drzewo do lasu a po drugie zawsze czego oczy nie widza tego sercu nie żal. Połówka nigdy nie była w sanatorium i może lepiej by było żeby nie o wszystkim wiedziała i nie wszystko widziała :lol: :lol: :lol:
A tak pro po czyżbym aż tak źle zachowywała się w Wysowej :?: :?: :?:
Zapraszam do Cieplic :lol: :lol:
lucy27
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2012 17:31

Post autor: lucy27 »

Byłam w Cieplicach rok temu w maju w Domu Zdrojowuym II w części drewnianej nad kuchnią podłoga skrzypiała łozka tez nawet było słychać z sąsiednich pokoi. Atmosfera była super towarzystwo też zwłaszcza na poranna gimnastyke grupowa,:) Ciekawa jestem czy dyskoteka dla dorosłych działa jeszcze i czy skończony jest remont parku ? Może mi ktoś odpowie kto był w tym roku :)
sabina
Na forum od: 10 lis 2012 21:29

Post autor: sabina »

Witam
Jadę do DOM ZDROJOWY II
Jelenia Góra
w terminie 4-25.12.2012
czy ktoś może mi napisać jak tam jest i czy moze ktoś ma taki sam termin jak ja :D :D :D
rgrabus0
Na forum od: 15 lis 2012 10:53

Post autor: rgrabus0 »

Witam :) tez bylem w Cieplicach rok temu w pazdziernik listopad pogode mialem super no i towarzystwo :) bylo duzo tancow wyzywienie oki rehabilitacja takze:) Pozdrawiam
ODPOWIEDZ