Nadciśnie tętnicze

Kardiologia, uzdrowiska kardiologiczne, sanatoryjne leczenie chorób serca. Leczenie nadciśnienia, chorób układu krążenia, rehabilitacja po zawałach itp.
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Nadciśnie tętnicze

Post autor: Beataa2702 »

Zbigniew- I pisze:Moja najbardziejsza też nie uważa ziółek. Jest na nie zbyt leniwa i niecierpliwa. Proch to jest to! Szybka reakcja. Dwa lata temu zrobiłem jej mieszankę ziołową z miodem i wszystko było ok. Niestety teraz znowu zaczęła brać prochy, bez mojej wiedzy. Wczoraj znalazła się na oddziale ratunkowym, dziś już jest na kardiologii. Jak zobaczyłem co bierze, rączki opadły mi z szelestem.Bisocard- skutki uboczne:niewydolność serca(u 22,8% pacjentów !!!!!!!)duszność (u 17%!!!!)Zawroty głowy(9,5%)trachykardia (10,9%), niedociśnienie (7,3%). Lekarze dopiero na moją sugestię zainteresowali się tymi objawami. Ona ma to wszystko. Niech by jeszcze trochę tego pobrała, a byłbym wdowcem. Kto do jasnej ch....y dopuszcza takie leki do stosowania. Co to jest?Lek czy trucizna?Te dane podałem z ulotki leku. :evil: :evil: :evil:
Zbyszku odpisując na mój ostatni post zaprzeczyłeś sam sobie, osoba która, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem (niestety jesteśmy w różnej kondycji psychicznej,rożne inne mamy jeszcze problemy więc jest jak jest)po tym co tu napisałeś sama bym się zastanawiała czy brać ten lek czy nie , bo biorę taki sam jak Bisocard tylko pod nazwą Concor Cor , a forum jest publiczne i czytają nasze wpisy różni ludzie, a w przypadku chorób kardiologicznych nie sugerowałabym nikomu nic - cieszę się że udało się Tobie powstrzymać chorobę, ale nie każdą się da wygrać, nie podaję się ale i wojny już nie toczę.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Miałam kolejna wizytę u kardiologa.....muszę się pochwalić moimi osiągnięciami ;) :D
Przez trzy ostatnie miesiące moje badania i stan mojego serducha na tyle się poprawiły a ciśnienie spadło na wysokość "pożądaną",
że mój pan doktor odsunął mi lek na cholesterol a drugi Emconcor Cor 2,5 zmniejszył dawkę o połowę.
I wyobraźcie sobie :o usłyszałam, że jeżeli nadal będę uprawiała pływanie tak intensywne jak obecnie to jest prawdopodobieństwo
całkowitego odsunięcia wszystkich leków :D Czy to nie jest sukces??? Uważam, że jest :D
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Słoneczko, jakaż miła wiadomość, bardzo się cieszę :D :serce:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

Słoneczko [ obrazek zewnętrzny ] brawo :!: :!:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziękuję dziewczyny :serce: :serce:
Nawet nie wiecie jaka radość :D jest w moim sercu i na duszy też :serce: :serce:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Słoneczko :kwiat: oby tak dalej a leki pójdą w zapomnienie :lol:
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

Słoneczko, z kim Ty pływasz na tym basenie, że tak leczy Tobie serduszko? :lol: Gratuluję! Tak trzymaj! Trzymam kciuki! :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ha...... oto jest pytanie Zbigniewie :kwiat: ;) :lol: powiem tak..... na tygodniu zazwyczaj chodzę sama
a w weekendy z taką fajną, zgraną paczką :D
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

To już jestem pewien, najlepsza jest terapia w zgranej paczce :lol: Życzę wspaniałych sukcesów :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Polecam na obniżenie ciśnienia i złego cholesterolu miksturkę z miodu ,czosnku i soku z cytryny . dostępna w temacie ::'''spożywanie określonych produktów ' (przepis)
ODPOWIEDZ