Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Elu biorę adidasy ale to są chyba halówki jak mówi moja córka. Ja również przymierzazm się do pakowania i mam same problemy. Sprawdzałam pogodę w Dźwirzynie ale była tylko na 3 pierwsze dni naszego pobytu bez deszcu (i to jest dobra wiadomość) 5 - 8 stopni. Ty jedziesz samochodem to dużo nie nanosisz się walizki, a ja jadę autobusem z przesiadką w Kołobrzegu i trochę się jej nanoszę. Szkoda, że nie ma ręczników na miejscu bo wtedy więcej było by miejsca w walizce. Mam jeszcze trochę czasu to się zdecyduję co biorę. Pozdrawiam
Halo,halo, Na pewno bardziej przydadzą się adidasy niż tenisówki. Już jesteście spakowane a ja odkładam na ostatni dzień. Na pewno zabiorę coś na deszczową i wietrzną pogodę, jakieś sportowe okrycie na gimnastykę sporo podkoszulek, bieliznę i dobry humor, klapki, czapkę, rękawiczki.