Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przecież można to sprawdzić klikając na liczbę punktów - widzę, że Mix dał plusa a o ile mi wiadomo to jest mężczyzną
ale powoli zbaczamy z tematu więc koniec tej dyskusji
Co do czekolady to lubię ale nie jem jej często - w ogóle słodyczy jem mniej niż kilka lat temu. A kalorie? Pewnie, że mam ciut za dużo tu i ówdzie ale czasem mam to w nosie bo szczęście jest ważniejsze...choćby to ze zjedzenia kawałka czekolady. A nastrój mam daleki od szczęścia więc zjem jeszcze kawałeczek bo już mi za słodko. Choć zwykle nie ''zajadam'' smutków.
Po czekoladce na frasunek dobry .......... kompocik. Z francuska zwany la manche. .Proszę nie czepiać się o pisownię .Nie znam języka ale lubię ten kompocik
Chyba codziennie warto mówić dzień dobry napotkanym osobom ...i mimo upływu lat swój wózek marzeń do przodu pchać ...czasem warto ryzykować aby później niczego a niczego nie żałować