kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
magdalena32
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2010 19:44

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: magdalena32 »

Oj :? no to przepraszam,że się wtrąciłam :? ..myślałam,że skoro rozpoczęłam ten temat,to odpowiedź do mnie jest skierowana.Jak widać się myliłam :cry:
Ewaaaa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2011 19:16

Post autor: Ewaaaa »

Witam, sprawdzałam swój numer kolejki na na dziś mam 1185,jak myślicie kiedy mogę dostać skierowanie.Jestem w kropce bo za chwilę będę musiała w pracy planować urlop, tylko na kiedy?:) Pozdrawiam
grażynka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 lut 2011 14:51

Post autor: grażynka »

Witam wszystkich Bardzo przepraszam że wtrącam się w dyskusję.Moje odczucia
są zupełnie inne Matematyka to królowa nauk i nie ma za wiele wspólnego
z leczeniem uzdrowiskowym.Ja swoje skierowanie składałam w lipcu 2010 Do sanatorium
wyjeżdżam już w lutym Mój numer wyjściowy 28tys z hakiem. wszystko zależy od
uprzejmości osób z NFZ Dzwoniłam poprosiłam i otrzymałam zwrot .Należę do
Łodzkiego NFZ. Jestem po przebytym usunięciu tarczycy.
Ewaaaa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dziękuję Rychu !Tak myślałam, że trzeba w ten sposób przeliczyć i wyjdzie termin w przybliżeniu tj.około 4-5 .miesięcy, gdyż pomyliłam się i mój numer to 11855 :lol: zapomniałam o ,,5''!
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Witam ! Jestem na świeżo po rozmowie z nfz. Miła Pani powiedziała, że skierowanie straci swoją ważność po 18 miesiącach ale jest nadzieja że może się jeszcze załapię . Kiedy powiedziałam że nr mój jest jeszcze taki odległy /6200/dodała :"Ach na te numery nie ma co patrzeć" . Jestem zszokowana - to po co one są ? :shock:
Ewaaaa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam !A mój znajomy dostał skierowanie po 20 miesiącach oczekiwania :o i nic mu nie przepadło ,jedzie pod koniec marca do Przerzeczyna . Pozdrawiam
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zgodnie z zarządzeniem wnioski złożone do 30 sierpnia /ta data może być niezbyt ścisła bo czytałam to już jakiś czas temu/ są realizowane na starych zasadach a więc po 12 miesiącach uaktualnia dalej sam nfz po tej dacie niestety po 18 miesiącach tracą ważność.
magdalena32
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2010 19:44

Post autor: magdalena32 »

Wczoraj miałam numer w kolejce 9798 a dziś mam 9808.. :( czyżby kolejka zmieniła kierunek? :o
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Moja idzie jeszcze szybciej w przeciwnym kierunku :( był już nr 5400 a 14 II powyżej 8 tys a wczoraj 9020 :roll: . Ponieważ nic z tego nie rozumiem nie będę więcej sprawdzać tak czy inaczej jest jeszcze daleko więc choć na trochę wyjadę do Kołobrzegu . Zarezerwowałam miejsce w Chalkozynie ale nie wiem czy dobrze a może ktoś coś wie o tym ośrodku ?
Pozdrawiam i życzę wszystkim wytrwałości :)
Oregon
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2011 19:12

Post autor: Oregon »

Zosia pisze:Witam ! Jestem na świeżo po rozmowie z nfz. Miła Pani powiedziała, że skierowanie straci swoją ważność po 18 miesiącach ale jest nadzieja że może się jeszcze załapię . Kiedy powiedziałam że nr mój jest jeszcze taki odległy /6200/dodała :"Ach na te numery nie ma co patrzeć" . Jestem zszokowana - to po co one są ? :shock:
Oregon
Złożyłem wniosek o skierowanie w m-cu wrzesień 2010 roku po koniec stycznia 2011r dostałem dopiero Nr. skierowania z dolnośląskiego NFZ , sprawdziłem Nr. w
przeglądarce skierowań na początku lutego miałem Nr.25444 w następnym dniu było już 27545 a za tydzień 31234 po trzech tygodniach 35467 zastanawiam się w którą stronę ten Nr. podąża?, ale w dniu 23.02. 0kazało się że już jest 32324 teraz 27.02.2011 jest 30768 czyli co? teraz już pewno będzie spadał w kierunku "0"???
Zablokowany