Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alek ale sam napisałeś,że jesteś bardziej Don Juan niż Casanowa to co napisałam to znalezione w necie
i znów cukrujesz ale masz rację,bez nas świat by nie istniał
Owszem nie zaprzeczam tego co napisałem ale mówiąc szczerze nie byłem i nie będe Don Juanem ponieważ nie jest to moim celem i nie będzie nigdy.
Cukruje może,ale wiedz że gdyby nie Wy-kobiety pozabijalibyśmy się faceci z nudów. Świat bez Was jest nudnym światem,a z Wami chce się żyć