Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Świeci słońce -3i biało ,ale bez szaleństwa fajnie jest. Moja prywatna córka właśnie dojechała po 13 godzinach spędzonych wspólnie z PKP do Zakopanego i jest tam cudowna śnieżna zima pozdrawiam z Gdańska
Sztani prywatna to to samo co osobista
Basiu zdjęcia rewelacyjne
u mnie sceneria bajkowa za oknem śnieg a termometrze -10 a to widok z okna [ obrazek zewnętrzny ]
Właśnie wróciłem ze spaceru, na polu jest jak w bajce, śnieg iskrzy się w promieniach słońca.
Wnuczki poszalały na sankach i wróciły mocno zarumienione.