Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja pozdrawiam przede wszystkim tych , którzy są szczęśliwi i wspaniali oraz tych niedocenionych i podekscytowanych,
tych pozytywnie nakręconych i nastawionych do życia oraz tych ukrywających się w czarnym humorze
Bądźmy wszyscy szczęśliwi i weseli jak ten szczypiorek na wiosnę
Życzę wszystkim dużo radości i pozytywnego "świrka" na co dzień
Nic dzis pewnie nie napisze
- nie moge wsluchac sie w cisze
Nie wychodza rymy zadne
-ani pozdrowienia ladne
Pomieszaly mi sie slowa
-caly humor gdzies sie chowa
Juz od rana jestem,,,,,,, taka
-ale wysle Wam buziaka i pozdrowie
caly zespol NS
Witam i pozdrawiam serdecznie Forumowiczy N-S po raz pierwszy w Nowym Roku 2015 i życzę zdrówka i pomyślności, a także szybkich wyjazdów na kuracje Kochani "Do Siego Roku"
Wiem - to jest dla Was szok,
że znowu mamy Nowy Rok!
Niech będzie radosny, niech się zacznie mile
i niech Wam przyniesie same szczęśliwe chwile.
Niech moje życzenia, spełnią się co do joty.
Niech ominą Was wszelkie kłopoty .