KOŁOBRZEG,DZWIRZYNO 12-11-2012 Z WARSZAWY

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
sylwek656
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2012 09:10

Re: KOŁOBRZEG,DZWIRZYNO 12-11-2012 Z WARSZAWY

Post autor: sylwek656 »

witajcie wszystcy kuracjusze z tego co widzie to zaraz cala Warszawa sie zjedzie nad morze a z polnocy to co nie ma nikogo Pozdrawia i dozobaczenia w realu
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Tak Sylwek masz racje, będzie W-wa i reszta świata :lol: .a z zachodniopomorskiego to też nie ma nikogo? :roll: Pozdrawiam wszystkie kobietki i kolegów kuracjuszy.
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2012 14:23

Post autor: myszek »

Kobietki się spakowały i czekają, czekają, czekają !!! :D Na fajne zabiegi w Bryzie i ładną wiosenną pogodę. Sławek nie narzekaj mieszkasz prawie nad morzem cały rok a niektórzy muszą jechać 500 km żeby nasycić się jodem. Janek,co by było jak by z Twojej miejscowości przyjechało na turnus z 15 osób, lepiej poznać miłych ludzi z całej Polski. Pozdrawiam :D :D :D
maja22
Na forum od: 08 lis 2012 14:17

Post autor: maja22 »

Witaj Myszek. Zazdroszcze wyjazdu do fajnego sanatorium.Wprawdzie pora troche smutna bo wcześnie ciemno i trochę ponuro ale może bedzie jeszcze ładnie. Ja byłam tam w lecie -jest super.Nie wiem jak załatwiłeś sobie pokój przed wyjazdem bo ze mną nie chcieli wcześniej rozmawiać na temat rezerwacji.Ale cóż, pewnie faceci mają przywileje bo jest ich mniej.Generalnie wszystkie pokoje są tam w porządku.
Dziwię się tylko że kobitki marudzą i nie chcą z Tobą jechać. Nie wiedzą co tracą. Pozdrawiam i zyczę dobrych zabiegów i
fajnego towarzystwa.Sądząc po wpisach wcześniejszych będzie wesoło .
forumowicz

Myszek ,to było z jakiejś piosenki - dla Warszawiaka nie ma cwaniaka" ;) tak maja22 ,a z mojej okolicy gdyby przyjechały dziewczyny do Bryzy ,to każda by chciała mieć znajomego kumpla w W-wie, u siebie już mają :lol:
Ela
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2012 09:56

Post autor: Ela »

Witajcie po drobnej przerwie :) Widze,że się podnosi temperatura. Myszek.,do jutra jeszcze nie wiem ,czy będe miała wolne w poniedziałek. Jutro się zadeklaruję na 100%. Niestety, u mnie w pracy każdy dzień niesie inne możliwosci. Obiecałam ,że przed wyjazdem zrealizuje to ,co mam zaplanowane na pół roku :lol: No i każdy dzien inny,jak nie podtopienia to wiatry za silne :D Ale mam nadzieję,że poniedziałek wieczorkiem będę na plaży w Dźwirzynie :!:
maja22
Na forum od: 08 lis 2012 14:17

Post autor: maja22 »

Oczywiście Janku trafileś w sedno. Mieć kumpla w W-wie i to jeszcze tak otwartego z sercem na dłoni to skarb.
Ale jest dobrze - Myszek nie bedzie podróżował sam. Fajnego turnusu.
myszek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2012 14:23

Post autor: myszek »

Michał, a jak Ela będzie się chciała zabrać to jedziemy przez Zgierz, ale znając powiedzenie " kobieta zmienną jest" to bankowo,że jedziemy w 2 przez Płońsk i Toruń, gdzie by czekała na Nas Irenka, jak by miała czas, przyjedzie do Bryzy 13.11.2012 r. Nie dokuczajcie Nam tą Warszawą - warszawiaków nie lubią a są wspaniałe miejscowości i wspaniali ludzie w całej Polsce. Lecz nie ukrywam, że jest powiedzenie "warszawiaki fajne chłopaki są". Wspaniale, że tak jak Maja, Ewa zaglądają na Naszą stronkę i przekazuję wartościowe informacje o Bryzie. Oj będzie się działo! :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Oj będzie się zdrowiało :idea: chciałeś powiedzieć.Warszawiaków nie lubią? pierwsze słyszę myszek ,może trochę zazdroszczą ,a propo ,nie mam kumpla ze stolicy będziesz pierwszy.Pozdrawiam, wszystkich Bryzowiczów :lol:
besa
Na forum od: 10 lis 2012 22:51

Post autor: besa »

ja jestem z północy
ODPOWIEDZ