St.Lukas Swieradow 03.01.2015 ktos jedzie??

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wzl1946
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2014 08:22
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 0

St.Lukas Swieradow 03.01.2015 ktos jedzie??

Post autor: Wzl1946 »

Witam, Mam pytanie czy ktos z panstwa wybiera sie na turnus z Zusu do St.Lukas w Swieradowie zdroj w terminie 03.01.2015-27.01.2015 ?
Wzl1946
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: St.Lukas Swieradow 03.01.2015 ktos jedzie??

Co powinienem zabrac ze soba ? czy ktos juz bym w st.lukas ? Mam 24 lata i pierwszy raz jade na tego typu wyjazd. Pozdrawiam Serdecznie.
Kasiula1978
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 02 paź 2014 22:13

Post autor: Kasiula1978 »

:D Witam byłam w st.Lukas do 19/12/2014. Super hotel,super obsługa, niezapomniane chwile które szybko minęły. Trzeba zabrać napewno..;; ręczniki,klapki kąpielowe,szlafrok, strój kąpielowy,wszystkie zabiegi sa wykonywane na miejscu wiec nie trzeba sie ruszać nigdzie z hotelu.Czajniki sa na korytarzach i nie ma problemu ze zrobieniem kawy. Wszędzie jest ciepło czyściutko pokoje dwu i trzy osobowe.pani dyrektor przemiła osoba,pościel i ręczniki sa wymieniane. Trzeba zabrać dużo dobrego nastroju, i to napewno wystarczy grupy wiekowe nie zbyt widoczne wszyscy sie szybko integrują wiec tworzy sie szybko rodzinna atmosfera. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem. Pozdrawiam :D :cry:
Wzl1946
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzieki za odpowiedz :), Powiedz mi czy w osrodku jest dostep do internetu ? i czy faktycznie basen jest platny ? Pozdrawiam serdecznie
pio23
Na forum od: 31 gru 2014 10:40

Post autor: pio23 »

Jadę i sam nie wiem jak tam jest jadę pierwszy raz.
pio23
Na forum od: 31 gru 2014 10:40

Post autor: pio23 »

pio23 pisze:Jadę i sam nie wiem jak tam jest jadę pierwszy raz.
Jadę i sam nie wiem jak tam jest jadę pierwszy raz. Opinie są różne na ten temat Lukas.Ale więcej tych złych niestety czytałem. Sam sprawdzę to będę wiedział.
krzycholu
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 wrz 2014 16:19
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: krzycholu »

Będąc w grudniu w Waclawie ( tuz obok) bawilem sie w Lukasie na dancingu.
Obiekt ? Wyzsza półka, tylko pozazdroscic tam skierowania... :D
Ceny? Inne dla gosci z zewnatrz i inne dla kuracjuszy ( nizsze dla tych drugich)
Pamietam w czasie przerw w graniu sala nagle pustoszala bo mieszkańcy biegli na górę do gabinetu zabiegowego w wiadomym celu i po chwili wracali usmiechnieci.... :D
Towarzystwo z ZUS więc raczej młodzi ....
Gratuluje jeszcze raz... :D
Wzl1946
Kuracjusz
Kuracjusz

To jak mlodzi to rewelacja bedzie z kim sie integrowac :) A ja rowniez czytalem duzo negatywnych opini odnosnie St.Lukas ale jestem tego zdania ze ilu ludzi tyle opinii jednemu podoba drugiemu nie. Dozobaczenia W weekend

P.S Dobrze ze to weekend :)
Wzl1946
Kuracjusz
Kuracjusz

pio23 pisze:
pio23 pisze:Jadę i sam nie wiem jak tam jest jadę pierwszy raz.
Jadę i sam nie wiem jak tam jest jadę pierwszy raz. Opinie są różne na ten temat Lukas.Ale więcej tych złych niestety czytałem. Sam sprawdzę to będę wiedział.

Jedziesz na ten turnus od 03-01-2015?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Kasiula1978 pisze::D Witam byłam w st.Lukas do 19/12/2014. Super hotel,super obsługa, niezapomniane chwile które szybko minęły. Trzeba zabrać napewno..;; ręczniki,klapki kąpielowe,szlafrok, strój kąpielowy,wszystkie zabiegi sa wykonywane na miejscu wiec nie trzeba sie ruszać nigdzie z hotelu.Czajniki sa na korytarzach i nie ma problemu ze zrobieniem kawy. Wszędzie jest ciepło czyściutko pokoje dwu i trzy osobowe.pani dyrektor przemiła osoba,pościel i ręczniki sa wymieniane. Trzeba zabrać dużo dobrego nastroju, i to napewno wystarczy grupy wiekowe nie zbyt widoczne wszyscy sie szybko integrują wiec tworzy sie szybko rodzinna atmosfera. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem. Pozdrawiam :D :cry:

Kasiula, z całą pewnością się widzieliśmy. W waszej grupie "rządził" słynny B o s m a n :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam :kwiat: Skoro byłaś do 19.12.2014 - to był to pobyt z NFZ -u. Potwierdzam, "st Lucas" to świetny obiekt. Ja byłem zadowolony z pobytu i zabiegów.
ODPOWIEDZ