Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: violet58 »

Rok zakończony na numerze 21002. Spodziewałem się co prawda lepszego wyniku, ale najważniejsze, że 3 stycznia kończy się 18-to miesięczna karencja. Mija dokładnie półtora roku od powrotu z sanatorium w Sopocie i już można zawalczyć o zwroty. Ale o tym pomyślę..."kiedy wiosna buchnie majem" :D
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

pozazdościć ja nawet na zwroty muszę czekać na 2016 :roll: pozdrawiam :kwiat:
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: emi13214 »

Rozpoczął się rok w którym doczekam się wyjazdu na długo oczekiwane sanatorium :)
Życzę wszystkim, aby w dobrym zdrowiu doczekali się dnia wyjazdu na podreperowanie tego co się nieco zużyło :D :D
Ja z numerem 10xxx czekam na ten dzień z niecierpliwością.
W wielkopolskim NFZ spada 1000 numerków tygodniowo, więc może to być już bardzo ....blisko :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Z numerem 8538 weszłam w Nowy 2015 Rok :D Przez siedem miesięcy zleciało ok. 7000 numerków. Mam nadzieję, że ten rok będzie mój :D
Życzę Wszystkim w Nowym Roku skrócenia czasu oczekiwania i szybkiego spadania numerków :kwiat: Pozdrawiam :serce:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Przeskakuję do Was na rok 2015 ....na dzień dzisiejszy mój numer to 546 ,,,czas oczekiwania do 12 miesięcy ,,,,numerek dostałam w listopadzie 2014 .....Pozdrawiam w Nowym Roku ,,,,B.... :kwiat:
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Witam :P dołanczam do oczekujących. ja weszłam w Nowy Rok z nr, 17,300. Z weryfikacji mam przyznaną Ustkę,teraz tylko cierpliwie czekać. Czy ktoś z was był w sanatorium w Ustce??jeśli tak to proszę o jakąś informację. Pozdrawiam :P
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

W Ustce jest kilka obiektów sanatoryjnych, jeżeli chcesz uzyskać informacje musisz napisać coś więcej.
forumowicz

Mam pytanie. Jak to jest, że niektórym osobom od razu przy weryfikacji przypisują miejscowości sanatoryjne, a inni nie wiedzą do końca gdzie pojadą :?:
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Myślę ,że większość ma wypisane proponowane miejsce ,tylko nie wszyscy zwracają na to uwagę ;) Wprawdzie ma proponowana Ustkę,ale nie wiem jakie sanatorium i czy na pewno to będzie Ustka,bo wszystko może się zmienić.
forumowicz

W 2013 r. dostałam pierwszy raz sanatorium. Przy numerze 130 dopiero dowiedziałam się kiedy i gdzie mam wyjechać. Żeby było ciekawiej, to we wniosku miałam wpisane miejscowości nadmorskie, a przydzielili mi Rabkę :twisted: Jestem z Warmińsko - Mazurskiego :)
Zablokowany