Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Podziwiam starszych NIEODPOWIEDZIALNYCH ludzi ,że w w taka pogodę muszą sprawdzać ,kto ma podpisany kontrakt z NFZ na zaopatrzenie GIPSOWE
Otóż Moja Mama udała się na pierwszą Noworoczną Mszę i po niej miała kontakt z.... Chodnikiem co doprowadziło do błagalnego telefonu ,aby miast pogotowia przetransportować na Chirurgię.
Gdzie stwierdzono złamanie
Przejazd ,który normalnie zajmuje 10 minut dziś w Moim wykonaniu trwał 30 minut
A teraz jestem w szpitalu i czekam na zagipsowanie Prababci Mojego Wnuka
Pada deszcz . Śnieg już go nie ma .Pasuje przysłowie "" obchodzi mnie jak zeszłoroczny śnieg" temp. +7 oby nie padało i tak może zostać Pozdrawiam obecnych i nieobecnych na forum . Miłego dnia.