DOM ZDROJOWY SZCZAWNO ZDRÓJ

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: DOM ZDROJOWY SZCZAWNO ZDRÓJ

Post autor: margot »

Szczawno pamiętam jako bajeczne miasteczko - bywałam tam służbowo głównie pod koniec października i zawsze noclegi miałam w hoteliku ,, POD WIEŻĄ" przy samym deptaku .Zapamiętałam widok: przepiękne żółte światła ( sodowe) i olbrzymie płatki śniegu ....coś bajecznego .... ale jest to zupełnie drugi koniec Polski ....dla mnie ... a szkoda :(
zbych
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2010 21:20

Post autor: zbych »

margot pisze:Szczawno pamiętam jako bajeczne miasteczko - bywałam tam służbowo głównie pod koniec października i zawsze noclegi miałam w hoteliku ,, POD WIEŻĄ" przy samym deptaku .Zapamiętałam widok: przepiękne żółte światła ( sodowe) i olbrzymie płatki śniegu ....coś bajecznego .... ale jest to zupełnie drugi koniec Polski ....dla mnie ... a szkoda :(
Taki jedno-dwudniowy wypad to może i przyjemnie, ale gdybyś miała tam pomieszkać przez trzy tygodnie to chyba nie wspominala byś tego miejsca jako bajeczne. :D
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

....myślę , że masz rację ....
ODPOWIEDZ