Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja złożyłam skierowanie 28.X.2013 w NFZ-śląskie i otrzymałam numer 106 508. W dniu dzisiejszym mój numer to 52 710-czyli jakby połowa za mną-z optymizmem patrzę na ten numer i nie mogę się nadziwić,że tak "ekspresowo" te numery się przesuwają.Chyba w tym naszym śląskim NFZ-cie jest taka jazda-inne mają więcej "mocy przerobowych" w skierowaniach.Spotkałam się z osobami,które wyjeżdżają co roku.Niestety,trzeba być cierpliwym i dożyć tego terminu.Pozdrawiam-przyszła kuracjuszka!
Witam:) jesli chcecie jechać na szybką rehabilitacje(ale zaznaczam-rehabilitacje)bo tam tańców nie ma to polecam nowy ośrodek w Czernichowie koło żywca. Okolica ładna bo w górach. Skierowanie pobrać w internecie Rehabilitacja Czernichów ul,Strażacka. wypisuje go lekarz specjalista i jedziecie do 6 miesięcy a może i szybciej. Opłata za 3 tyg.pobyt to 300 zł( za telewizję,klimatyczne i wymiana ręczników)za pobyt wystawiają L-4.Pokoje 2 os, Sa tez jedynki ale opłata 500zł.Jest to nowy ośrodek i uważam ,że warto tam pojechać.Pozdrawiam.
W świętokrzyskim NFZ szybko lecą numerki po 100 dziennie mój to już 2774 trzeba się zbierać w lutym a NFZ nie gwarantuje Krynicy odpisali mi jakimiś paragrafami z których nic nie wynika Pozdrawiam w Nowym Roku
W mazowieckim stała się rzecz nienaturalna i niespotykana. Wczoraj spadło 423 numerki. Rekord dzienny pobity trzykrotnie. Kogoś nowego zatrudnili, czy co? Jaką on opinię wystawia kolegom i koleżankom z pracy. Chyba długo nie pofika?
Oj nie piszmy tak ironicznie o pracy w dziale sanatoryjnym funduszu (znam Mazowiecki). Wiem jak to w rzeczywistości wygląda.I nie jest tak kawkowo i różowo jak się wydaje.Jest tam naprawdę niezły zasuw.To nie polega tylko na siedzeniu w komputerku i przyznawaniu numerków.Dziennie wpływa na setki wniosków.Krasnoludki kopert nie otwierają i dane do komputera same nie wskakują.Praca naprawdę dość ciężka i jak widać nie za bardzo wdzięczna.
W Poznaniu też numerki spadają w szybkim tempie i wyjazd będzie na pewno szybciej niż wstępnie założono ( 17 mcy). Spodziewam się, że pojadę 2 miesiące wcześniej.
Przerobienie 1000 numerków tygodniowo, to zapewne nie jest taka lekka praca.
barba pisze:Witam:) jesli chcecie jechać na szybką rehabilitacje(ale zaznaczam-rehabilitacje)bo tam tańców nie ma to polecam nowy ośrodek w Czernichowie koło żywca. Okolica ładna bo w górach. Skierowanie pobrać w internecie Rehabilitacja Czernichów ul,Strażacka. wypisuje go lekarz specjalista i jedziecie do 6 miesięcy a może i szybciej. Opłata za 3 tyg.pobyt to 300 zł( za telewizję,klimatyczne i wymiana ręczników)za pobyt wystawiają L-4.Pokoje 2 os, Sa tez jedynki ale opłata 500zł.Jest to nowy ośrodek i uważam ,że warto tam pojechać.Pozdrawiam.