Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Iza03
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2014 12:37
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: Iza03 »

:shock:
ooo... jeszcze mniej, na koniec pracy nfz jest 370 :)
Babajaga52
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 mar 2012 10:01

Post autor: Babajaga52 »

Ja złożyłam skierowanie 28.X.2013 w NFZ-śląskie i otrzymałam numer 106 508. W dniu dzisiejszym mój numer to 52 710-czyli jakby połowa za mną-z optymizmem patrzę na ten numer i nie mogę się nadziwić,że tak "ekspresowo" te numery się przesuwają.Chyba w tym naszym śląskim NFZ-cie jest taka jazda-inne mają więcej "mocy przerobowych" w skierowaniach.Spotkałam się z osobami,które wyjeżdżają co roku.Niestety,trzeba być cierpliwym i dożyć tego terminu.Pozdrawiam-przyszła kuracjuszka!
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

A tu niespodzianka na koniec dnia +1 :evil: i znów mam 545 ,,,, :evil:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

mamylka pisze:Witam w Nowym 2015 roku !
Od 1.o1. spadło 85 numerków - może być ! aby do lata wyjechać. ;)
Witaj mamylko :kwiat: widać, że a naszym fusie dzielą po równo ;) :lol:
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

Witam:) jesli chcecie jechać na szybką rehabilitacje(ale zaznaczam-rehabilitacje)bo tam tańców nie ma to polecam nowy ośrodek w Czernichowie koło żywca. Okolica ładna bo w górach. Skierowanie pobrać w internecie Rehabilitacja Czernichów ul,Strażacka. wypisuje go lekarz specjalista i jedziecie do 6 miesięcy a może i szybciej. Opłata za 3 tyg.pobyt to 300 zł( za telewizję,klimatyczne i wymiana ręczników)za pobyt wystawiają L-4.Pokoje 2 os, Sa tez jedynki ale opłata 500zł.Jest to nowy ośrodek i uważam ,że warto tam pojechać.Pozdrawiam.
maadziula
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2013 14:58
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: maadziula »

W świętokrzyskim NFZ szybko lecą numerki po 100 dziennie mój to już 2774 trzeba się zbierać w lutym a NFZ nie gwarantuje Krynicy odpisali mi jakimiś paragrafami z których nic nie wynika Pozdrawiam w Nowym Roku :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

W mazowieckim stała się rzecz nienaturalna i niespotykana. Wczoraj spadło 423 numerki. Rekord dzienny pobity trzykrotnie. Kogoś nowego zatrudnili, czy co? :lol: Jaką on opinię wystawia kolegom i koleżankom z pracy. Chyba długo nie pofika? :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Oj nie piszmy tak ironicznie o pracy w dziale sanatoryjnym funduszu (znam Mazowiecki). Wiem jak to w rzeczywistości wygląda.I nie jest tak kawkowo i różowo jak się wydaje.Jest tam naprawdę niezły zasuw.To nie polega tylko na siedzeniu w komputerku i przyznawaniu numerków.Dziennie wpływa na setki wniosków.Krasnoludki kopert nie otwierają i dane do komputera same nie wskakują.Praca naprawdę dość ciężka i jak widać nie za bardzo wdzięczna.
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: emi13214 »

W Poznaniu też numerki spadają w szybkim tempie i wyjazd będzie na pewno szybciej niż wstępnie założono ( 17 mcy). Spodziewam się, że pojadę 2 miesiące wcześniej.
Przerobienie 1000 numerków tygodniowo, to zapewne nie jest taka lekka praca.
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

barba pisze:Witam:) jesli chcecie jechać na szybką rehabilitacje(ale zaznaczam-rehabilitacje)bo tam tańców nie ma to polecam nowy ośrodek w Czernichowie koło żywca. Okolica ładna bo w górach. Skierowanie pobrać w internecie Rehabilitacja Czernichów ul,Strażacka. wypisuje go lekarz specjalista i jedziecie do 6 miesięcy a może i szybciej. Opłata za 3 tyg.pobyt to 300 zł( za telewizję,klimatyczne i wymiana ręczników)za pobyt wystawiają L-4.Pokoje 2 os, Sa tez jedynki ale opłata 500zł.Jest to nowy ośrodek i uważam ,że warto tam pojechać.Pozdrawiam.
poprosze cos wiecej na ten temat na priv
Zablokowany