Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam,to przyszli kuracjusze z Podkarpackiego NFZ mają o "niebo lepiej" jako ze na poczatku maja 2014 złozyłem pismo o sanatorium i dostałem nr 14380..Srednio miesiecznie ubywa ok 1500 osób i juz na poczatek stycznia jestem na 4800 pozycji.Srednio wiec ok 12-13 miesiecy u nas trwa czekanie na wyjazd do sanatorium.Jade juz trzeci raz,i za kazdym razem liczby wygladaja podobnie..miedzy 14-15 000..Zycze szybkiego wyjazdu..
niebieskookii to jak Ci w takim tempie spadają numerki, to Ty już zaczynaj pakować walizki
Ja wystartowałam w tym samym czasie, tylko że z nr 15047 i jestem na dzień dzisiejszy na pozycji 8410. U mnie średnio miesięcznie ubywa ok. 850 nr Liczę, że jak los będzie mi tak dalej sprzyjał, to wyjadę wcześniej niż fusio mi przewiduje i załapię się na piękną złotą jesień w górach
Przemeldowuję się w podkarpackie !!!!! Po prostu człowieka może zeżreć zazdrość twórcza, 12-13 m-cy kolejka ! Zdenerwowali mnie tym Teraz na złość zuskowi i fuciowi bedę żył 150 lat w pełni sił witalnych!!!!