Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: Zbigniew- I »

Basiu, ja tylko żartuję. Syna mam w Rzeszowie i mogę papierowo zamieszkać u "siebie" gdyż jestem współwłaścicielem mieszkania. Ale on sobie dobrze radzi a ja mam teraz czas pożyć dla siebie. Jednego roku jadę do sanatorium, a drugiego prywatnie na turnus rehabilitacyjny plus kilka tygodni wczasów. Zdrowie mam bo leczę się sam, gdybym liczył na lekarzy już dawno bym był inwalidą. Pozdrawiam :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Zbyszku w kwestii leczenia się z Tobą zgodzę, ale cóż mamy takie realia :( Życzę Ci dużo zdrówka, bo czekają nas ;) wędrówki po górach :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wzajemnie Basiu :kwiat: :kwiat: :kwiat: . Już w lutym chcę połazikować po Górach Stołowych, Broumowskich Stenach i odwiedzić Teplicko- Adspachskie Skalne Mesta,oraz zauroczyć się Polanicą i Kudową w zimowej szacie. Do spotkania na szlaku!!!! :D :D :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Jedziemy w jedne regiony,tylko ja już za dwa tygodnie. :D
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alice, bylem tam ostatnio latem 2010, znalazłem tam piękno i przyjaciół, chcę wrócić. Uściskać przyjaciół i pokazać piękno tak potrzebne czyimś pięknym oczom. :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ja w tych regionach zakochałam się mnóstwo lat temu.Teraz znajomych też coraz więcej,ale przyjaciół mam niezmiennie tych samych w Lądku.
nusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 21:04
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: nusia »

Szczęściarze!
Ale i do mnie szczęście się uśmiecha :D Skierowanie zweryfikowane, więc cierpliwie czekam. Na stronie śląskiego NFZ widnieje taka oto informacja:
"Przewidywany czas oczekiwania na realizację skierowania na uzdrowiskowe leczenie sanatoryjne dorosłych wynosi obecnie około 28 miesięcy. Skierowania po wymaganej przepisami prawa weryfikacji wracają do tej samej kolejki i są potwierdzane z uwzględnieniem czasu oczekiwania."
No to czekam! Obliczyłam, że pojadę ok. września 2015.
Pozdrawiam
Nusia
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alice, mnóstwo lat to Ty jeszcze nie żyjesz (chyba że pamiętasz swoje poprzednie wcielenia) :o :shock: . Ja mam przyjaciół w Polanicy i Jeleniej Górze, ale jako urokliwość okolic zdecydowanie opowiadam się za Jelenią i tam bywam dość często. Teraz czas na powrót do Polanicy, aby zapełnić ją nowymi wspaniałymi wspomnieniami. :serce:
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: emi13214 »

Dzisiaj kolejka moja zmniejszyła się o 200 numerków. Wielkopolski NFZ nabiera tempa.
Przyszły tydzień rozpocznę z 9 z przodu :D
barba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2011 17:27
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: barba »

barba napisał(a):
Witam:) jesli chcecie jechać na szybką rehabilitacje(ale zaznaczam-rehabilitacje)bo tam tańców nie ma to polecam nowy ośrodek w Czernichowie koło żywca. Okolica ładna bo w górach. Skierowanie pobrać w internecie Rehabilitacja Czernichów ul,Strażacka. wypisuje go lekarz specjalista i jedziecie do 6 miesięcy a może i szybciej. Opłata za 3 tyg.pobyt to 300 zł( za telewizję,klimatyczne i wymiana ręczników)za pobyt wystawiają L-4.Pokoje 2 os, Sa tez jedynki ale opłata 500zł.Jest to nowy ośrodek i uważam ,że warto tam pojechać.Pozdrawiam.

poprosze cos wiecej na ten temat na priv
0
Witam:) napisz co chcesz wiedzieć a odpowiem, Byłam tam we wrześniu wiec w miarę świeże informacje posiadam.
Zablokowany