Świnujście Admirał II

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
MariolaAG
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 paź 2010 17:35
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Świnujście Admirał II

Post autor: MariolaAG »

Witam
Czy ktoś był w sanatorium Admirał II w Świnujściu? Proszę o opinię, będę tam w grudniu, i chciałabym coś się bliżej dowiedzieć, np.czy zabiegi i posiłki są na miejscu ?
Pozdrawiam
Zainteresowana:)
boro123
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:21

Re: Świnujście Admirał II

Post autor: boro123 »

Witam Byłam a Admirale II w 2011 roku,Sanatorium a własciwie hotel bez stołówki Zabiegi w Rusałce-20min spacerkiem.Zabiegi również Adamiei Ewie-troszkę bliżej.Posiłki w Admirale I paskudna stołowka z ceratą zamiast obrusu.Poslłki smaczne.Chlebek przepyszny.Panie ogólnie miłe.Największy plus to widok z okna na promenadę.W samym hotelu czysto jedyny minus to wentylacja w łazience-szumi.Telewizor płatny.Brak czajnika w pokoju-jest w korytarzu. Pani doktor nie zwraca uwagi na sugestie odnośnie zabiegów- Jestem do dyspozycji jeżeli masz jeszcze jakieś pytania Acha "gimnastyka zbiorowa i w parach" najlepsza w Energytyku i Irysie.
Awatar użytkownika
MariolaAG
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dzięki za informację, mam jeszcze pytanie, czy zabiegi mogą być podzielone na rożne obiekty tj. masaż w Rusałce , a gimnastyka np. w Adamie i Ewie ?
Zainteresowana:)
boro123
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:21

Post autor: boro123 »

Witam ponownie Tak -wszystkie zabiegi mogą w różnych miejscach w tym samym dniu,ale może to i dobrze ruch to też rodzaj rehabilitacji.
Mariolu ja mam jedną dewizę -nie miejsca ale ludzie tworzą atmosferę.Zyczę Ci zatem dużo dobrego humoru i wspaniałych ludzi w Twoim otoczeniu.
Zabawa będzie przednia.Do usłyszenia.
Awatar użytkownika
MariolaAG
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Bardzo dziekuję za dobre słowo, jestem osobą kontaktową i wesołą , pozdrawiam Cię serdecznie, odezwę się po powrocie i opiszę swoje wrażenia z pobytu.
ODPOWIEDZ