Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłam ubiegłej wiosny w Kamieniu,ale w Mieszku . Chrobry ma lepsze warunki, chociaż na niektóre zabiegi kuracjusze dochodzili do nas. Miejscowość ma swoj urok , w miarę zacisznie. Organizowane są wycieczki oczywiście odpłatnie .Wieczorami raz lepsze raz gorsze potańcowki Ogólnie byłam zadowolona zabiegi super i towarzystwo też mi się poszczęsciło Pozdrawiam i zdrowka życzę .
Witam ja byłam w Kamieniu i jak bym dostała tam skierowanie ponownie to zdecydowanie bym odmówiła.Miasteczko, dziura z nie bardzo czystym powietrzem bez dostępu do morza.Jest co prawda zalew, ale co z tego nawet miejscowi narzekają ze władze wybudowały go dla siebie. Więzienie dla kobiet bardzo blisko. Jedzenie okropne nie urozmaicone, zabiegi takie sobie, miała już lepsze.Na zabiegi mokre trzeba chodzić do innych budynków, a rozrywka pod psem. Ja byłam dwa lata temu, ale jak jest ta sama Pani KAOWiec to będzie lipa.Mimo wszystko życzę udanego pobytu. Może coś się zmieniło.
Witam! Ja bylam w Chrobrym w maju, chodzilam dużo z kijkami, nie wiem czy teraz jest, ale codziennie byl podstawiany autobus i za parę zlotych (w ta i z powrotem) jezdzilismy nad morze na ok 3-4 godz. Co do warunków i wyżywienia to faktycznie tak jest, natomiast co do zabiegów to bylam bardzo zadowolona, nawet mi nie przeszkadzalo dochodzenie, ale to byl piękny i cieply maj. W okresie zimowym jest to duże utrudnienie, po mokrych zabiegach trzeba jednak dluzsza chwile odczekac.
pocieszyłaś mnie z tym transportem ale w lutym szybko jest ciemno więc chyba nie ma to sensu bynajmniej w pojedynkę...
czytałam,że zabiegi dobre a to jest ważne ale mimo wszystko nie jestem zadowolona....