Czy wybaczamy partnerowi zdradę?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Czy wybaczamy partnerowi zdradę?

Post autor: forumowicz »

Słowo przepraszam panowie ,słowo przepraszamy powinno tutaj się pojawić :oops:
forumowicz

kruszyna..,"nie lej się żurem"...!!!
forumowicz

Mix przeginasz to nie prywatny folwark mam nadzieję ,że admin usunie Wasze posty :evil:
forumowicz

No dobra...,kruszynko,nie przejmujmy się za bardzo. Wiem że chce ,żeby było dobrze..!!!
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Kruszynko na niektórych działasz kojąco :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Pozwolę Sobie na wyrażenie Swej OPINII -pragnę jednoczesnie ,aby ta opinia tyczyła się polemiki pomiędzy Panami.

Każdy ,ale to każdy bezwzględnie Został kiedys Zdradzony , wyciaganie na Forum publiczny Opinii n/t ..przeciwnika obnaża TYLKO nasze ego.

Ja w sanatoriach bylem ponad 25 razy !! czy byłem .."grzeczny " pozostawiam To Tylko swemu Sumieniu ,Sumieniu Partnerek i Tylko powtórze to Jeszcze raz czy moge ............ :o Spojrzec Sobie w lustro !!
Ale przenigdy nie wolno kogokolwiek oczerniac gdy się go nie zna tzw ..pomowienie
Partnerka Moja wyrażała aprobatę na wyjazdy bylo tego ...ponad 25 "pozwalała " poznałem-Miasta i sanatoria w Kołobrzegu ,Krynicy ,Szczawnicy ,Ustce Długopolu czy tez Ciechocinku.
Zdarza się poznać Ludzi Nadprzeciętnych miałem przyjemnośc poznać JEDYNEGO Człowieka w Polsce ,któremu przeszczepiono Trzustkę i po 30 latach Cukrzycy Jest Osoba Zdrową Wspaniały Człowiek , poznałem bardzo duzo wartościowych ludzi.
Sanatorium to dla mnie poniekąd ..odskocznia od Chorób ..zapmnienie Jest to równiez Miejsce gdzie mozna ..zgrzeszyc :D .

Tak zgrzeszyć mozna ..wszędzie
Ale na Miły Bóg jeżeli Moja Partnerka Ma Problemy zdrowotne ( mam ja zamknąc w domu )czy Znając ..Życie mam jej Zabronic tych 20 dni odpoczynku od obowiązków ..Domowych ,gotowania ,sprzątania etc

Panowie macie swe doświadczenie ..pokój ...

Do Blondi
Jeżeli chodzi o zakon tutaj mam .poniekąd mały dylemat Wszak "przystojny jestem" i umieszczenie "takiego ciacha jak ja do Żeńskiego " spowodowało By ...Kataklizm!!
Natomiast w męskim mógłbym ..otworzyc Braciszkom ..oczy .
Pozostaje jedyni Zakon bez mozliwości jakiego kolwiek Kontaktu ,ale czy ze Swymi przypadłosciami ..chorobowymi .wytrzymam ? :?
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Tak zwane samo życie przelało się w tym jakże drażliwym i delikatnym temacie, panów poniosły troszkę nerwy-każdy miał na ten temat odrębne zdanie, miejmy nadzieję że sen uspokoi emocje, a indywidualne podejscie do tematu pozostanie, ja na ten temat nie będę się wypowiadał bo jest zbyt bolesny i za świeży, unikam podobnie jak Ty oceniania ludzi za ich zachowania a tym bardziej jeżeli ich nie znam osobiscie, pozdrawiam wieczorowo, miło czyta się Twoje teksty - być może kiedyś będziemy mieli okazję na jakimś forumowym spotkaniu porozmawiać osobiscie, pozdrawiam Andrzej 55
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Andrzeju

-DZIĘKUJE........

natomiast co tyczy się reala prawdopodonie miałem Przyjemność poznać Wiele Osób z Portalu Nasze Sanatorium wszak jestem ..prawie rokrocznie w Sanatoriach w Ranach NFZ ..cóż 1 choroba i ..wiele powiklan pozwala mi na częstsze bywanie i wykorzystywanie NFZ ..
i ..nieraz i "grzeszenie " ale jak powiedzial Ktoś B.Madry niech na ten temat wypowie się ..partnerka :D
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

Darku, andrzeju1955, bardzo rozsądne podejście do sprawy.Pozdrawiam :)
forumowicz

Stwaiam wirtualną poranną kawę wszystkim Forumowiczom:)) Miłego dnia życzę.
ODPOWIEDZ