Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W Wyjeżdżam do.........
juz maja skierowania na kwiecień....może masz rację że to poszpitalne...nie wiem nie znam sie na tym
ale jak ja jechalam do Krynicy we wrześniu...to skierowanie tez dostałam w czerwcu...więc ja niczemu sie nie dziwię ...z NFZ nie z ZUS
Witaj..no niby ten sam...ale numerki spadaja różnie...ja juz zaczelam myśleć o 2016r
zobacz ...w wyjeżdżam do........
tam juz są skierowania na kwiecień.....ja mam REUMATOLOGIA
Uzdrowiskowe Leczenie Sanatoryjne dla Dorosłych pozdrawiam oczekujacych o podobnym profilu
Ja wg. przewidywanego przydziału ( 17 m-cy) powinnam dostać w lipcu, ale widząc to szaleńcze tempo przewiduję maj ewentualnie czerwiec.
Jakoś nie widzę w postach " Wyjeżdżam do......" terminów kwietniowych. Obecnie pojawia się najczęściej luty
Więc nie ma co gdybać tylko cierpliwie czekać na swój los
"malgorzatas", a Ty jaki masz obecnie numerek, że jesteś taką pesymistką?
9 z przodu nie mam...do 15 mi daleko ..ale ja nie liczę na ten rok..nie wiem co by musiało sie zdarzyć...chyba ze zwrotów...w lipcu jestem juz na prawach...więc o zwroty mogę się ubiegać...problem tylko jest jeden...mnie interesują tylko góry...ja niestety mam takie zezowate szczęście..i dlatego jestem pesymistką nie pierwszy raz jadę i wiem juz co i jak pozdrawiam