Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłam tam w XI 2007. zabiegi na miejscu bardzo mizerne. ja na zabiegi chodziłam do zdroju. polecam basen.warunki mieszkaniowe nędzne.pokoje ok.ale zimno w pokojach....i przydałby się pilny remont łazienek.Jedzenia mało ale ładnie podane. Okolica ładna.wszędzie blisko.jest gdzie wydac pieniądze.
Jako, że od 2007 roku minęły dwa lata mam nadzieję, że coś się tam jednak zmieniło. A, że teraz mamy lato także chłód w pokojach wskazany by był:)
Byłam na stronie internetowej i filmiki były pokazane, całkiem przyjemnie wszystko wyglądało;)