Kobieta - każda jest damą ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: Kobieta - każda jest damą ?

Post autor: Zosia »

Witam! Uśmiałam się dzisiaj do łez i myślę: podzielę się z Wami stosownie do tematu. Mój kolega , mężczyzna o jakim marzą kobiety (Kruszynko Twój ideał - szpakowaty, inteligentny, zawsze pachnący i przepuszczający kobiety przodem, majętny itd - niestety zajęty :cry: :) był do wczoraj w Ciechocinku . Kilka dni przed końcem jego turnusu (miał być do jutra) przyjechała pani, którą posadzono do jego stolika. Z miejsca do mojego kolegi zaczęła mówić na Ty i wręcz żądać by zabrał ją na kawę. Chciała też by towarzyszył jej na wieczorku pożegnalnym. Wykręcał się grzecznie jak mógł ,a na wieczorek śmiałam się że ze strachu nie poszedł wcale :lol: . Cały czas mówił do niej Pani ale jej to nie przeszkadzało i mówiła do niego na Ty . Mój kolega to starszy 60 letni Pan a Pani była gdzieś z 10 lat młodsza. W końcu rano kiedy powiedziała mu jaki spokojny miał oddech w nocy ( nadsłuchiwała przez ścianę)i nie wiem co jeszcze :o udało mu się skrócić pobyt i dziś wrócił do domu. Opowiadał to mi a nie żonie i wierzę ,że tak było. Był bardzo zniesmaczony :) Tak to kochani jest te damy też bywają różne i często jeszcze za nie się wstydzimy. Pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Zosiu ja nie będe pana "ciągnęła na wieczorek" :lol: i zapewniam Ciebie ,że poczekam cierpliwie na zaproszenie :) Ale historia dla dam ;) do przemyślenia,aczkolwiek zabawna.Pozdrawiam ciepło :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Samo życie, kobietki -nie mylić z damami, potrafią bardziej zajsc za skórę niż chłopy, a w dążeniu do celu nie liczą się z nikim i niczym :shock: :shock: :shock:
forumowicz

Andrzeju, a'propos szpinaku. Jego smak ostateczny to kwestia doboru składników. Mojego szpinaku na pewno byś skosztował. Zapewniam :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Sympatyczna 5 gwiazdkowa Kobieto nie kuś tym...... szpinakiem bo potem będziesz miała problem z ....pozbyciem się tych którzy będą go chcieli skosztować :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Tak, jestem kusicielką. Mój szpinak świetnie konweniuje z makaronem, jako farsz do naleśników, do mięs, a na ZUS-wskim turnusie zasmakowałam zupy szpinakowej, którą teraz też z sukcesem serwuję. Do szpinaku przekonałam się się dopiero 5 lat temu. Oczywiście, do szpinaku obowiązkowo dodaję czosnek i podsmażoną cebulę więc jeśli nie trawisz tych składników to do szpinaku Cię nie skuszę :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wszystko brzmi i wygląda kusząco tylko nie wiem co na to moja.....wątroba :?: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

A masz jeszcze :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Czasami coś mnie boli w tym miejscu to chyba jeszcze jest :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

........to może coś Cię łupie w kręgosłupie ........i tak promieniuje ;) :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ