barba napisał(a):
Witam:) jesli chcecie jechać na szybką rehabilitacje(ale zaznaczam-rehabilitacje)bo tam tańców nie ma to polecam nowy ośrodek ... Skierowanie pobrać w internecie ...wypisuje go lekarz specjalista i jedziecie do 6 miesięcy a może i szybciej. Opłata za 3 tyg.pobyt to 300 zł( za telewizję,klimatyczne i wymiana ręczników)za pobyt wystawiają L-4.Pokoje 2 os, Sa tez jedynki ale opłata 500zł.Jest to nowy ośrodek i uważam ,że warto tam pojechać.Pozdrawiam.
barba napisał(a):
... Ja byłam u lekarza w poniedziałek ,a od wtorku byłam już na rehabilitacji. Gdybys był zainteresowany to popatrzył byś na ich strone internetowa ,a nie żartował sobie:)
smuga też dziwnie pisze:
smuga napisał(a):
Oprócz wyjazdów do sanatorium , jest jeszcze możliwość wyjazdów na rehabilitacje i o takim wyjeździe pisze Barba ...Jest to rzeczywiście bardzo krótki czas oczekiwania .Na przykład w Ośrodku Gwarek w Goczałkowicach czas oczekiwania na tego typu rehabilitację wynosi podobno 5-6 lat , gdy stan chorobowy jest stabilny .Zdarzają się przypadki pilne , one są szybciej realizowane ale to zależy wszystko od komisji bezpośrednio w ośrodku .
(ale to chyba przejęzyczenie)
Jakby nie czytać, jest tu jakaś kilkuletnia nieścisłość
Temat dla mnie jakby już nie ważny, bo 5 lat oczekiwania to za długo. Dziękuję:) Ale może ktoś skorzysta.
0
Ostatnio edytowano 14 sty 2015 19:50 przez serendipity, łącznie edytowano 1 raz
serendipity
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Podziękowania: 33
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 3
Witam:) Ośrodek o którym pisałam jest nowo otwartym ośrodkiem, nie wszyscy lekarze jeszcze wiedzą,że mogą tam kierować ludzi na rehabilitacje.Najlepiej wysłc wniosek i po 2 tygodnach zadzwonić i zapytać,o planowany termin przyjęcia. Za ro pewnie też będziecie tam czekać jak w Goczałkowicach ok 5-6 lat.Nie dyskutujce,tylko sprawcie co kto pis