Szczawnica Hutnik kto był a kto jedzie 28.11.12?

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
teo
Na forum od: 22 lis 2012 08:59

Szczawnica Hutnik kto był a kto jedzie 28.11.12?

Post autor: teo »

Witam, wybieram się do Hutnika 28.11.12 czy moze ktos tez z Was tam bedzie o tej porze? Pierwszy raz jadę do sanatorium może wspólnie moglibyśmy dojechać, bede wyjeżdzała z Olsztyna,Elbląga lub malborka piszcie na gg 3285723 , pozdrawiam Teo
teo
Na forum od: 22 lis 2012 08:59

Re: Szczawnica Hutnik kto był a kto jedzie 28.11.12?

Post autor: teo »

Szanowni Państwo czy nikt z odwiedzających to forum nie był w Szczawnicy w Hutniku ?? Proszę o informacje co warto zabrać na co sie nastawić... :)
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

teo, w Hutniku nie byłam,co warto zobaczyć w Szczawnicy opisałam w na każdy temat ,,Szczawnica Papiernik co ja tam będę robił?,,
Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem. :)
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

Zabrac należy odzież, tak na 3 tygodnie na zmianę,kosmetyki,ręczniki,coś na chodzenie na zabiegi,czyli dresiki,kapcie,ciepłe buty i co jeszcze w walizce sie zmieści.Szklanki i czajnik pewnie jest na miejscu,i o ile pamiętam,jest kawiarenka też,choć nie jestem całkowicie pewna.A nastawić trzeba się na bieganie z zabiegu na zabieg,wszystko na miejscu,na podziwianie uroków przepięknej Szczawnicy i okolic,podchodzenie pod górkę do budynku,na chodzenie z górki i pod górkę do pięknej pijalni i z powrotem.Szczawnica jest piękna o każdej porze roku.Młego wypoczynku.
Acer
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 mar 2012 19:02

Post autor: Acer »

Weź piwo, bo będziesz płacił na miejscu powyżej 3zł, ja piłem, bo co było robić, teraz dzień krótki po górach nie pochodzisz, chyba tylko w sobotę i w niedzielę. weź rakietki i piłeczki do pingponga.
ODPOWIEDZ