Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pozdrawiam wszystkie babcie i babunie , życzę im dużo zdrowia i cierpliwości,
Dużo radości i miłości płynącej z serca wnucząt Nie wiem gdzie teraz jesteś babuniu ale mam nadzieję, że słyszysz jak mówię do Ciebie, jak bardzo Cię kocham
Nasza Babcia choć nie stara
czyta książki w okularach.
Babciu droga wnuk się pyta
Czemu w okularach czytasz?
Okulary to ozdoba.
Czy się tobie nie podobam?
Nie potrzebne Ci ozdoby
Ciebie przecież serce zdobi!!
Kochane Babcie życzę Wam i sobie dużo zdrowia, żebyśmy mogły długo cieszyć się naszymi wnukami.
25 miesięczny Gentelmen , Przystojniak , Elokwentny Naj ,Naj Naj nikt nie przebije !!
Oczekiwany ponad 3 lata , ale od swego Poczęcia chyba najukochańszy Człowiek mimo ,że tydzień po jego narodzinach odszedł Mój Ojciec a Jego Pradziadek.
Jan bo tak zwracając się do niego !!
Najlepiej REAGUJE , ale tak zwraca się do niego TYLKO JEGO Najukochańszy dziadek Darek ..czekający na ...Małgosię.
Nie wspominając już o "zarobionym " i robiącym tylko dla kogo Karierę drugim Synu.
Młodzi do ROBOTY do se.... bo ktoś na Moją emeryturę musiałby ..pracować Żyć wiecznie nie będę