ustron rownica

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
endriu
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 wrz 2009 20:04

Re: ustron rownica

Post autor: endriu »

Przepraszam za pomyłkę ale chyba jestem już podekscytowany wyjazdem endriu
boro123
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:21

Post autor: boro123 »

Witam nic się nie stało.Ja też już zyję wyjazdem.Szukam informacji,niestety odzewu nie ma.Do usłyszenia.
Awatar użytkownika
XYZ
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2012 19:43

Post autor: XYZ »

boro123
wpisz w wyszukiwarce hasło Ustroń Równica - dużo jest wpisów - dzięki mnie nawet kilka zabawnych :lol:
Równica takie wielkie podobno sanatorium a w grudniu chyba będzie puste, bo nikt się tu nie wpisuje, że jedzie.
Ja tam będę - do zobaczenia ;)
Awatar użytkownika
XYZ
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam!
Już dzisiaj pozdrawiam wszystkich, których zobaczę jutro na kolacji w Równicy w Ustroniu. :D
Będzie ktoś jeszcze oprócz mnie na tej kolacji?
Pakowanie się to jakiś koszmar, nikt nie chce pomóc, narazie są cztery walizy i plecak - a tu dwie ręce i jedne plecy :lol: :lol: :lol: ale co wyrzucić jak wszystko potrzebne - muszę zredukować do jednej torby i plecaka. To co zostawić ????? A co wyrzucić ?????????? Chyba zamiast dwóch waliz ubrań wezmę dwa duże dezodoranty i będzie :lol: - z góry przepraszam osobę, z którą będę dzielić pokój :oops:
Pozdrawiam kruszynkę - pilna wiadomość - cerowane skarpetki biorę na 100% :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj XYZ dziekuję i pozdrawiam .Masz PW ;)
Awatar użytkownika
XYZ
Kuracjusz
Kuracjusz

:D Niebieska :D Kłapouszko :D PW poszło ;)
Awatar użytkownika
XYZ
Kuracjusz
Kuracjusz

Dlaczego? dlaczego nikt mnie nie ostrzegł :( Przecież po tej Równicy można jeździć rowerem, korytarze że końca nie widać!!!! Jak nie rower to przydałyby się rolki albo hulajnoga. :lol: Pierwszy dzień jakoś minął :D
ODPOWIEDZ