RAWAR KOŁOBRZEG
- sylwiawroclaw
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 20 sty 2015 13:48
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 2
- niebieskookii
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
Re: RAWAR KOŁOBRZEG
czesc,byłem w Rawarze latem 2013 roku,wiec w sumie nie tak dawno.Sanatorium w miare dobre,czyste,pokoje w TV i radiem,w pokoju czajnik i szklaczeki,wszedzie ubikacje.Wiekszosc pokoi dwuosobowych,kilka trójek i jedna czwórka.zabiegi tez na dobrym poziomie.Do plazy dosłownie 100 metrów,tylko przez lasek przejsc.Panie w recepcji tez wyrozumiałe,jesli ktos przyszedł pózniej niz o 22.00 np z wystepów .to nie bylo problemu zwejsciem.Jedynym minusem były panie kucharki czy raczej kelnerki.Cukier np wył wydzielany do kubeczków na stoliki codziennie by przypadkiem ktos nie wział do pokoju???Pieczywo które zostawało po kolacji to na sniadanie w pierwszej kolejnosci było podawane.A jak np kolega od stolika nie przyszedł na obiad to nie było mowy by kelnerka za niego dała porcje komus innemu przy stoliku mimo ze nieobecny prosił by zjesc za niego.Jesli masz inne pytania odnosnie Rawaru to pytaj..
-
bozenag
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 lip 2014 15:28
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: RAWAR KOŁOBRZEG
Witaj powiedz mi czy lodówki są w każdym pokoju i na którą godzinę najlepiej tam być żeby możliwy pokój dostać i czy dwójkę można dostać bez problemu ? ktoś pisał mi że jedzenie jest bardo smaczneniebieskookii pisze:czesc,byłem w Rawarze latem 2013 roku,wiec w sumie nie tak dawno.Sanatorium w miare dobre,czyste,pokoje w TV i radiem,w pokoju czajnik i szklaczeki,wszedzie ubikacje.Wiekszosc pokoi dwuosobowych,kilka trójek i jedna czwórka.zabiegi tez na dobrym poziomie.Do plazy dosłownie 100 metrów,tylko przez lasek przejsc.Panie w recepcji tez wyrozumiałe,jesli ktos przyszedł pózniej niz o 22.00 np z wystepów .to nie bylo problemu zwejsciem.Jedynym minusem były panie kucharki czy raczej kelnerki.Cukier np wył wydzielany do kubeczków na stoliki codziennie by przypadkiem ktos nie wział do pokoju???Pieczywo które zostawało po kolacji to na sniadanie w pierwszej kolejnosci było podawane.A jak np kolega od stolika nie przyszedł na obiad to nie było mowy by kelnerka za niego dała porcje komus innemu przy stoliku mimo ze nieobecny prosił by zjesc za niego.Jesli masz inne pytania odnosnie Rawaru to pytaj..