Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam
mam skierowanie do Ciechocinka do Gracji w czerwcu 2015 na narządy ruchu,
to mój pierwszy wyjazd i trochę się niepokoję co mnie czeka,
wiec postanowiłam zaczepić kuracjuszkę z Gracji podpowiesz jak tam Ci było? jakie warunki, pokoje, zabiegi - OK?
Mania nie przeżywaj za bardzo bo do kłopotów z ruchem dojdzie serduszko. Daj chwilę odpocząć , one wczoraj wróciły do domków. Po powrocie niewielu zagląda do swego tematu więc musisz trochę poczekać. Na początek w prawym górnym rogu wpisz nazwę sanatorium i miejscowość i poczytaj sobie posty. Możesz też zadzwonić do sanatorium i wielu rzeczy dowiesz się u źródła. Powodzenia
no zaczekam zaczekam:) nie gań mnie tak od razu
i dzięki za poradę z tym kontaktem do Sanatorium
ale zalezy mi tez na opinii i informacjach od kuracjuszy a nie tylko od pracowników
a widzisz - bo z tym szukaniem nt Gracji to owszem szukałam ale nt konkretnie tego sanatorium nie ma zbyt wiele, stad moje zaczepienie tutaj
pozdrawiam
monia