Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
co do bazy zabiegowej to bym polemizowała,są wyjątki co nie czyni reguły.Chyba z tego co przez te parę dni sie dowiedzialam jest to jedno z gorszych miejsc w Ciechocinku-pod względem zabiegowej bazy,organizacji wyżywienia,nie mówiąc o towarzystwie gdzie osoby w średnim wieku można policzyć na palcach.Nuda totalna
a bylas tam?? ja bylem i moim zdaniem jest ok nie wiem skad bierzesz te informacje ale nie do konca tak jest.Chyba ze szukasz spa co naj mniej 5 gwiazdek ale to juz nie do sanatorium tylko na wczasy
Nie ma sprwy napisalem tylko moje wrazenia z Gracji. Tez przed wyjazdem czytalem to forum i dylem przerazony ale w sumie fajnie byc milo zaskoczonym.Milej zabawy
Jagoda z tego co widze jestes na miejscu nie zrazaj sie tym co mowia inni.Mam prosbe w poniedzialek na basenie bedzie Pani Karolina powiedz jej ze serdecznie jha pozdrawiam na prawde bardzo mila dziewczyna.Pozdrawiam
Zgadza się jestem obecnie w Gracji i nie szukam spa tylko tego co mi się-myślałam- należy a jezeli nie należy to tego co jest w innych sanatoriach (nie gdzie indziej tylko w Ciechocinku).Gracja jest w prywatnych rękach i ma podpisaną umowę z nfz-co nie oznacza ze dostaje się zabiegi takie jakie są refundowane.Na masaż klasyczny podnoszą oczy ku górze dziwiąc się czego ci z nfz się domagają,o wszystko trzeba się wykłócić a biedni starsi ludzie dostają takie zabiegi jakie mogą mieć w swoich miejscowościach na zasadzie odczep się.Rehabilitanci - nie wielu jest takich co lubią własną pracę.Jeżeli ktoś chce jechać na tanie wczasy to.. a jeśli komuś zależy na prawdziwej rehabilitacji to nie to miejsce.Ja to nazywam zesłanie za karę,co dziwne mieszkańcy,pracownicy kawiarń wszyscy mówią że jest to najgorsze sanatorium w Ciechocinku
Czegos nie rozumiem skoro przyjechalas z nfz to moglas poprosic o inne sanatorium a co do zabiegow to mozesz zaplacic za dodatkowe zabiegi i nie bedzie klopotu tak mi sie wydaje.
nie ma sprawy tylko tak na przyszłość chciałabym się dowiedzieć jak w nfz ,,zamienia" sie sanatorium,byłaby to lekcja chyba nie tylko dla mnie.
co do zabiegów to skoro za wszystko mam płacić dodatkowo to na co całe życie płacę składki-przecież ani spanie ani jedzenie ani zabiegi nie są za darmo nfz płaci koszmarne pieniądze za kuracjusza czyli z Twojego rozumowania wynika,że mamy płacić podwójnie.
takie dyskusje tak naprawdę nie mają sensu,gdyż kazdy z nas ma swoje racje