Cieplice na BIS.....

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
pomorzanka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 10:02

Re: Cieplice na BIS.....

Post autor: pomorzanka »

Witam, ja tez jade do Pawilonu I od 04.12 do 25.12.2012r, jade pierwszy raz do Cieplic, czy ktos ma taki termin i jak tam jest?
Pozdrawiam
pomorzanka
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam ponownie, czy nie ma nikogo kto od jutra, tj 04.12.2012 rozpoczyna turnus w Cieplicach w Domu Zdrojowym I, napiszcie cos, jak jest, czy jest szansa na pokoj 1 osobowy?, jedni pisza, ze reczniki sa inni, ze tylko jeden maly, jak jest naprawde???
Pozdrawiam tych, ktorzy tez dostali taki termin i blagam napiszcie cos, bo pakuje walizke :D
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Witaj! Dostajesz jeden średni ręcznik ,,,możesz go wymieniać u pań sprzątających co 2 dzień ,,,Najlepiej być jak najwcześniej ,,,Rejestracja jest obok głównego wejścia ,,,jesli jedziesz na poszpitalne 28 dni polecam pokój 58 ...apartament z lodówką ,,,byłam tam ,,,super ,,,,część pokoi jest z balkonami .Jak będziesz miała borowine p.Tereska daje ręcznik do wycierania więc swojego nie używasz ,,,,Masz wszystkie zabiegi na miejscu ,,,,Jeśli coś jeszcze to pisz odpowiem ,,,,Już ci zazdroszczę ,,,,Oj ,,,,Życzę dużo pieknej pogody ,,,miłej współlokatorki ,,,i chociaż to post miłej zabawy ,Pozdrawiam ,,,B,,,,
pomorzanka
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuje poznanianka, czyli nie mam szans na 1 osobowy pokoj..?, moze sie jakos dobierzemy, raczej jestem osoba kontaktowa, a napisz basen jest, czy tylko te 3 baseniki do cwiczen? a maja pokoje 1 osobowe w studio?
Pozdrawiam, dzieki ze odpowiedzialas :)
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hej!!! Basen jest też duży .Możesz wykupić sobie karnet ,,,Ćwiczenia w dużym basenie też są ,,,zależy jak trafisz , nie ma pokoi w studio ,,,Chociaż jedynki też były ale dla osób poważnie chorych z zaleceniem od lekarza,Może 1 lub 2 ale to marzenie ,,,Raczej nie masz szans ,,,Niestety nie jadę ,,,,czekam na operację ,,,,W Cieplicach byłam w marcu ,,,było super,,,, Jedzenie jest dobre ,,,jesli nie musisz nie bierz diety ....Chociaż ja na diecie przytyłam 2,5 kg i do teraz nie mogę ich zgubić ,,,,Oj chciałabym ,,,jechać i to bardzo ,,,Nie wiem czym jedziesz ale im będziesz szybciej tym lepiej dla ciebie ,,,Pozdrów ode mnie Cieplice ...Pozdrawiam ,,,B,,,,
pomorzanka
Kuracjusz
Kuracjusz

dzieki, ze dalsze info, jade samochodem, myslalam, ze ktos sie odezwie z tego turnusu, ale widac ten termin nie ma zainteresowania. Poznanianka podpowiedz jeszcze o ktorej najlepiej byc, bo planuje okolo poludnia, oczywiscie pozdrowie Cieplice od Ciebie, a Tobie zycze zdrowka:)
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jesli chcesz dobry pokój musisz być wcześniej ,,,przyjęcia są od 7 rano ,,,Nie wiem skąd jedziesz ,,,i ile km cie czeka do przejechania ,,,ale jak będziesz wcześniej ,,,,zaliczysz lekarza,,,,dostaniesz lepsze godziny zabiegów ,,,,wszystko rozbija sie o czas ,,,,ja byłam o 7 rano i mogłam wybrać sobie pokój i współtowarzyszki ,,,i nie żałuje ,,,,Aha jesli chcesz zmianę pościeli to zgłaszasz to panią sprzątającym ,,,z tym też nie ma problemu ,,,,z papierem toaletowym też hi hi ,,,,,Dzieki za życzenia na pewno sie przydadzą ,,,Pozdrawiam ,,B,,,,
ela-ela
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2011 13:30
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: ela-ela »

pomorzanko skad jedziesz?
pomorzanka
Kuracjusz
Kuracjusz

ela z pomorza zachodniego z Choszczna:), tez masz turnus teraz?
moniulek1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 maja 2011 08:42

do Cieplic od 6.10.2013r :)

Post autor: moniulek1 »

Witam serdecznie, czy w terminie 06 października z okolic Włocławka wybiera się ktoś autem do Cieplic?
Chętnie potowarzyszę i dołożę się do baku ;)

Pozdrawiam -Monika
ODPOWIEDZ