SPORT - wszystkie dyscypliny
- aqula
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: SPORT - wszystkie dyscypliny
-
Endrjus
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 gru 2012 22:31
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 14 razy
- Podziękowano: 1 raz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 88 razy
W zeszłym tygodniu Mój Trener został zawezwany przed Oblicze Swojej Pani Dyrektor , która w towarzystwie rodziców ( trener w klubie jest nauczycielem W-F w Gimnazjum) i Został wprost Oskarżony o znęcanie się nad ich synem uczniem 2 klasy Gimnazjum .
Dziecko przyniosło spocona koszulkę do domu -TRAGEDIA
Oboje rodziców Żądało zmiany nauczyciela bo doprowadziło do wysilku ucznia
Drodzy państwo za 5-10 lat bedziemy Wspominać Deynę Bońka czy innych piłkarzy
o koszykarzach laskarzach czy też zapaśnikach nie wspomnę.
Społeczeństwo Polskie staje się bardziej konsumpcyjnym niż Yankesi 20 lat temu
Ile drogi Kolego Koleżanko poświęcasz czasu dla Siebie
Kiedy ostatnio przebiegłaś 500 czy tysiąc metrów ?
Siedzimy przed tym komputerem i wylewamy wszystkie rzekłbym pomyje na Fundusz ZUS bo nie dostałem Sanatorium bo czekam na Swój ..przydział
Wierzcie Mi 1-2 godziny zajęć ruchowych w Parku siłowni wyeliminuje 70% Waszych dolegliwości .
Co zrobiłeś ostatnio dla Swego Ciała ?
Kiedy ostatnio biegałeś w biegu masowym bo co bo nie wypada bo nie dla mnie -MYLISZ się
Oczywiście podpadnę wielu z Was może nawet Zostanę usunięty z Forum Liczę się z Tym ,ale Zawsze bedę powtarzał ruszmy te nasze 4 litery jak powiadał sp Pan Hoppfer Sport to ZDROWIE
Ps
a w roku 2023 Puchar Świata w skokach narciarskich Zdobędzie Naturalizowany zawodnik ze Zjednoczonych Emiratów Arabskich
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
nie tylko SPORT - wszystkie dyscypliny życia ...
Drogo Darkudarek pisze:
Drodzy Państwo...
W zeszłym tygodniu Mój Trener został zawezwany przed Oblicze Swojej Pani Dyrektor , która w towarzystwie rodziców ( trener w klubie jest nauczycielem W-F w Gimnazjum) i Został wprost Oskarżony o znęcanie się nad ich synem uczniem 2 klasy Gimnazjum .
Siedzimy przed tym komputerem i wylewamy wszystkie rzekłbym pomyje na Fundusz ZUS bo nie dostałem Sanatorium bo czekam na Swój ..przydział
Wierzcie Mi 1-2 godziny zajęć ruchowych w Parku siłowni wyeliminuje 70% Waszych dolegliwości .
pogubiłem się z tą akcją trener - pani drektor....
kto i co został zawezwany przed oblicze kogo czego ?
a z tymi przebieżkami - jak się do nich zbliżyć po 12 - 14 godzinach pracy ?
...
mnie to zapewnił jeno ZUS na kuracji w Jubilacie - po krio-komorze, o tym pisałem w relacji...
codzienna możliwość zajęć ruchowych w parku jest możliwa i dostępna ale nie dla "aktywnych zawodowo"...
PS - Darku - rozszyfrujesz ten skrót ?
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Jak pewnie wiesz byłam czynną zawodniczką i po kilkunastu latach doznałam prawie szoku w momencie kiedy moja córka była w tej samej szkole co ja , a moja koleżanka z drużyny została Jej nauczycielem WF ...powiem szczerze nie zostało w tej dziewczynie - trenerce absolutnie nic z wcześniej wpajanych zasad dobrego sportowca ...
To nie nasze dzieci są winne tylko osoby prowadzące od pierwszych klas szkoły podstawowej .
- aqula
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
- Staż sanatoryjny: 2
Z chęcią bym pobiegała 500, 1000 metrów, a nawet wzięłabym udział w biegu masowym, ale jest jedno ale ....mój stan zdrowia na to nie pozwala. Sam ortopeda pytając się czy uprawiam jakieś sporty powiedział, że dla mnie tylko pływanie, bo reszta jest niewskazana.darek pisze:
Co zrobiłeś ostatnio dla Swego Ciała ?
Kiedy ostatnio biegałeś w biegu masowym bo co bo nie wypada bo nie dla mnie -MYLISZ się