Równica. Ustroń

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Marta ze Słupsk
Na forum od: 25 lut 2011 12:38

Równica. Ustroń

Post autor: Marta ze Słupsk »

Czy ktoś był tam może niedawno? Czy jest tam ogólnodostępny internet? Proszę o wszelkie info...mam termin na marzec.
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2011 12:20
Podziękował: 1 raz

Re: Równica. Ustroń

Post autor: doda1234 »

Witaj Marto, ja tez jade do Równicy . Mam turnus od 11 marca. Poznałam na tym forum bardzo miła kolezankę , która była w Równicy i bardzo chwaliła sobie! Sama miejscowośc jest piekna, a sanatorium dobrze wyposażone , w dancingi tez.
Z innych opinii wiem, ze za tv trzeba płacic, a internet chyba przy recepcji tez płatny, ale zawsze mozna zabrac bezprzewodowy! Napisz od kiedy będziesz w Równicy! Pozdrawiam! Aska
Marta ze Słupsk

ale traf! od 11 marca to także mój termin.
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Super! a wiec nie martw sie kobieto, na pewno bedzie fajnie! Sanatorium Równica poleciła mi Pani z NFZ-u bardzo sympatyczna zreszta wiec musi byc dobrze! Poza tym jak wspomniałam, pewna miła forumowiczka tez mi przysłała sporo informacji za co bardzo jej dziekuje! Jak chcesz to mozemy wymienic poglady na maila [email].pl
W końcu jedziemy tam podleczyć zdrowie i skołatane nerwy, wiec optymistyczne myslenie jak najbardziej mile widziane!
Nie będę sie tu rozpisywac na tematy osobiste w sensie wieku naszego na przykład. Powiem tylko, że jeszcze przez chwile mam 4 z przodu :D Pozdrawiam i zapraszam do korespondencji
agata
Na forum od: 21 lut 2011 16:41

Równica. Ustroń

Post autor: agata »

Rownica,
polozona na szczycie , do miasta trzeba isc jakies 15 minut z gór.
Nie mieszkalam tam , ale zajrzalam do pokoju.Raczej styl lat 70 tych, ale zycie nie toczy sie w pokoju.Dancingi na miejscu w Zdrojowej , towarzystwo rózne , ale obok jest disco Vega.
Przepieknie moze byc , jak juz jest cieplo.
Olbrzymi obiekt. Wszystko budowane z romachem lat 70 tych,Miasteczko pieknie malowniczo polożone.
Zabiegi super, wsjo bez laski.Ustron jest uzdrowiskowy zas sąsiadujaca Wisła bardziej nastawiona na kase.
Ceny w Ustroniu w sklepach sa wysokie, nawet w Społem.;)
Mnóstwo ciucholandow.
grudzien
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2010 16:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: grudzien »

Witam !
Sanatorium Równica to największy obiekt w Ustroniu. Tylko pozazdrościć ! Życzę miłego wypoczynku :)
Awatar użytkownika
doda1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziekuje wszystkim na informację, juz sie ciesze na te zabiegi i miły wypoczynek!
Marta ze Słupsk

Witam,
dziękuję bardzo za informacje...a czy są tam w pobliżu jakieś sklepy tylu LIDL czy Biedronka?
gosiulek2002
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 lip 2010 12:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: gosiulek2002 »

Jest Cerffur i Lidl, ogólnie jest tam super, byłam ta w sierpniu 2010 i bardzo milo wspominam, wspaniała baza zabiegowa.Zyczę udanego pobytu
Oregon
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2011 19:12

Post autor: Oregon »

Byłem w Sanatorium "Równica" na przełomie marca/kwietnia 2010r. wszystko super baza rehabilitacji leczniczej ,wyzywienie, rozrywka, miasto, sam obiekt jestem pod wrażeniem.... myslę wykupić prywatnie wyjazd
ODPOWIEDZ