Równica. Ustroń
-
Marta ze Słupsk
- Na forum od: 25 lut 2011 12:38
Równica. Ustroń
Re: Równica. Ustroń
Z innych opinii wiem, ze za tv trzeba płacic, a internet chyba przy recepcji tez płatny, ale zawsze mozna zabrac bezprzewodowy! Napisz od kiedy będziesz w Równicy! Pozdrawiam! Aska
-
Marta ze Słupsk
W końcu jedziemy tam podleczyć zdrowie i skołatane nerwy, wiec optymistyczne myslenie jak najbardziej mile widziane!
Nie będę sie tu rozpisywac na tematy osobiste w sensie wieku naszego na przykład. Powiem tylko, że jeszcze przez chwile mam 4 z przodu
Równica. Ustroń
polozona na szczycie , do miasta trzeba isc jakies 15 minut z gór.
Nie mieszkalam tam , ale zajrzalam do pokoju.Raczej styl lat 70 tych, ale zycie nie toczy sie w pokoju.Dancingi na miejscu w Zdrojowej , towarzystwo rózne , ale obok jest disco Vega.
Przepieknie moze byc , jak juz jest cieplo.
Olbrzymi obiekt. Wszystko budowane z romachem lat 70 tych,Miasteczko pieknie malowniczo polożone.
Zabiegi super, wsjo bez laski.Ustron jest uzdrowiskowy zas sąsiadujaca Wisła bardziej nastawiona na kase.
Ceny w Ustroniu w sklepach sa wysokie, nawet w Społem.
Mnóstwo ciucholandow.
-
grudzien
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 18 maja 2010 16:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
Sanatorium Równica to największy obiekt w Ustroniu. Tylko pozazdrościć ! Życzę miłego wypoczynku
-
Marta ze Słupsk
dziękuję bardzo za informacje...a czy są tam w pobliżu jakieś sklepy tylu LIDL czy Biedronka?
-
gosiulek2002
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 21 lip 2010 12:52
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 6