Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: aniag »

witam serdecznie no i co poniedzialek tuz tuz a my jak zwykle liczymy na spadki numerkow ,ja przyszly tydzien wygladam na 100%, 6 z przodu :D :kwiat:
polonistka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2015 20:32
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękowano: 4 razy

Post autor: polonistka »

Do poznanianki. Moja kolejka i numerek dotyczy ortopedii, zaczynałam w czerwcu z 610 numerkiem, zgodnie z pismem z NFZ do czerwca / bo w ciągu roku/ powinni gdzieś mnie wysłać na rehabilitację. Pozdrawiam i życzę przydziału zgodnie z oczekiwaniem.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

grzynia pisze::D Hm startowałam z numerkiem 85650 - mazowieckie. Data wpływu do oddziału NFZ -2013-10-01 Dziś 31 stycznia 2015 jestem już 35069. Niesamowita poprawa. Czekam więc jednak chciałabym pojechać, jak najszybciej z powodów rodzinnych Czy ktoś wie jak się załatwia z tzw. zwtotów :P
Pamiętaj tylko o tym,ze o zwroty dzwoni się pod numery podane na stronie NFZ i po godzinie 14.00.Wcześniej nic nie załatwisz.Panie pytają o profil i jak coś jest przedstawiają propozycję.Czasem jest kilka,a czasem żadnej.
Awatar użytkownika
kremewa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 lip 2013 20:32
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: kremewa »

barbara-g1 pisze:witajcie,

moja kolejeczka gna niczym pendolino, teraz mam ~2300, przez miesiąc spadło 1200 numerów :)
Basiu, ja również jestem z podlaskiego.Rzeczywiście przez styczeń spadło 1200 numerków - teraz mam nr 1500. Martwię się, ze wypadnie mi wyjazd na święta. Pierwszy raz wyjeżdżam wiosna, poprzednie wyjazdy były we wrześniu lub październiku. Do tej pory skierowania przychodziły z 3-miesiecznym wyprzedzeniem. A u Ciebie?
Awatar użytkownika
Iza03
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2014 12:37
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Iza03 »

Witam :kwiat:
Alice, Grzynia :) W piątek dzwoniłam do funduszu (łódzki) w sprawie zwrotów i zapytałam w jakich godz najlepiej dzwonić, i pani powiedziała, że to nie ma znaczenia o której godzinie zadzwonię
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

W podlaskim pani sugerowała, żeby dzwonić 2 razy dziennie przed i po południu :D :D I tak robiłam a pani bardzo uprzejmie mnie informowała :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Iza jak piszesz jesteś z Łódzkiego w Mazowieckim jest inaczej i piszę zgodnie z tym co jest.
Ze strony NFZ
Informację na temat „zwrotów” można uzyskać w Dziale Lecznictwa Uzdrowiskowego od poniedziałku do piątku w godz. 14.00 - 16.00.
pod następującymi numerami telefonów:
22 480 43 67, 68, 69;
22 480 45 84, 85
forumowicz

Post autor: forumowicz »

kremewa pisze:
barbara-g1 pisze:witajcie,

moja kolejeczka gna niczym pendolino, teraz mam ~2300, przez miesiąc spadło 1200 numerów :)
Basiu, ja również jestem z podlaskiego.Rzeczywiście przez styczeń spadło 1200 numerków - teraz mam nr 1500. Martwię się, ze wypadnie mi wyjazd na święta. Pierwszy raz wyjeżdżam wiosna, poprzednie wyjazdy były we wrześniu lub październiku. Do tej pory skierowania przychodziły z 3-miesiecznym wyprzedzeniem. A u Ciebie?
witaj,
tak dobrze to nie było, mnie zapraszano tak miesiąc przed, ale nie później . Teraz to tak mnie trochę zaskakuje ta kolejeczka, na święta to tak nie bardzo, ale..., dzisiaj jeszcze nie zaglądałam co luty przynosi .

pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

ruda pisze:Witam kolejkowe koleżanki :kwiat: Po dzisiejszym spadku :o tydzień zakończyłam na numerze 7270 :D
aniag :kwiat: melduj na której jesteś pozycji ;) :lol: :lol:
Pozdrawiam :serce:
...a rozpoczęłam nr 7265 ;) :o :shock: ...a jak u Was kolejkowe koleżanki :?: :roll: :lol:
ganela
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 lis 2014 20:05
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ganela »

3160 małopolska, mam nadzieje na kwiecień..może maj..ale cos szybko idzie
Zablokowany