Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
A może jednak ktoś się przespi i rano otrzymam na Pw zaproszenie do wspólnej jazdy ,nawet pociagiem byłoby miło jechac tyle godzin z jakąs przyjazną osóbką .Poczekam może też coś mi się "zfarci"""
Kruszynko, życzę Ci superowego pobytu, cudownych ludzi ,i fajnych zabiegów, szkoda że nie jedziesz później, ja będę w Kołobrzegu od 03.01 w Baltic Plaza, to jest niedaleko Arki poszły byśmy sobie na jakiegoś drinka
Magaziato bardzo dziękuję za życzonka ,najpierw muszę się doturgać bite 12 godzin a jak juz się doturgam to ide spać
Szkoda fajnie byłoby ,kogoś spotkać z forum ,ale będę myślami z Wami .Pozdrawiam bardzo ciepło
Do usłyszenia.
Kruszynka
Kruszynko, jak wrócisz napisz o baletach w Arce tzn. od której do której grają, i czy codziennie, bo baltic plaza jest obok więc na wieczorne balety tylko Arka, Baw się dobrze, niech nóżki od tańców bolą bo to oznaka że było dużo i dobrze.
Jak byłam prywatnie, latem w Arce, to grali 2 razy w tygodniu. Nie wiem jak jest zimą, może częściej. Natomiast wrażenia z pobytu można wrzucać na forum w trakcie, ponieważ jest tam na miejscu kafejka internetowa, za darmo i można sobie serfować.