Arka Kołobrzeg od 6XII

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Arka Kołobrzeg od 6XII

Post autor: forumowicz »

Oj Margot :oops: gwiazdeczki zostają na tym forum :roll: a mnie juz jest smutno ,bo ja laptopika nie mam w walizeczce. :cry:
forumowicz

A może jednak ktoś się przespi i rano otrzymam na Pw zaproszenie do wspólnej jazdy ,nawet pociagiem byłoby miło jechac tyle godzin z jakąs przyjazną osóbką .Poczekam może też coś mi się "zfarci""" :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Kruszynko ja jestem w 100% pewna , że podróż będzie SUPER :) :) :) masz gwarancję :!: :!: :!:
forumowicz

To będe podrózowała sama :cry: :cry:
forumowicz

Trudno :( :( :( :(
Awatar użytkownika
magaziata
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2011 10:10
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: magaziata »

Kruszynko, życzę Ci superowego pobytu, cudownych ludzi ,i fajnych zabiegów, szkoda że nie jedziesz później, ja będę w Kołobrzegu od 03.01 w Baltic Plaza, to jest niedaleko Arki poszły byśmy sobie na jakiegoś drinka :lol: :lol:
forumowicz

miłego odpoczynku! :D wesołej zabawy
forumowicz

Magaziato bardzo dziękuję za życzonka ,najpierw muszę się doturgać bite 12 godzin :lol: a jak juz się doturgam to ide spać :lol: :lol:
Szkoda fajnie byłoby ,kogoś spotkać z forum ,ale będę myślami z Wami .Pozdrawiam bardzo ciepło :) :)
Do usłyszenia.
Kruszynka
Awatar użytkownika
magaziata
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2011 10:10
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: magaziata »

Kruszynko, jak wrócisz napisz o baletach w Arce tzn. od której do której grają, i czy codziennie, bo baltic plaza jest obok więc na wieczorne balety tylko Arka, Baw się dobrze, niech nóżki od tańców bolą bo to oznaka że było dużo i dobrze. :lol: :lol: ;) ;)
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: emi13214 »

Jak byłam prywatnie, latem w Arce, to grali 2 razy w tygodniu. Nie wiem jak jest zimą, może częściej. Natomiast wrażenia z pobytu można wrzucać na forum w trakcie, ponieważ jest tam na miejscu kafejka internetowa, za darmo i można sobie serfować.
ODPOWIEDZ