Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A moje obliczenia są następujące: od 18 września do 18 stycznia średnio miesięcznie spadało około 1500 numerków. Licząc w ten sposób i zakładając wolniejszy spadek w miesiącach lipiec i sierpień , mój wyjazd ( na dzisiaj numer około 11800 reumatologia) mój wyjazd przypadnie PONOWNIE na jesień , myślę że to będzie październik.
Pozdrawiam oczekujących z pomorskiego NFZ
Zuza
Fakt, że Arka to ośrodek VIPowski. Byłam parę lat temu i to w sierpniu, ale NFZ-etowskich kuracjuszy traktowano per nóżka. Może ze względu na pełnię sezonu?? Zabiegi szczególnie te z borowiną i solanką były "reglamentowane" przez lekarzy, a w całym kompleksie słychać było "szorstki" język naszych zachodnich sąsiadów. Ale poza tym cud miód, ośrodek na krańcach miasta więc można odpocząć a i do rozrywkowych miejsc niedaleko. Pozdrawiam i życzę cudownego pobytu .