KRYNICA

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
andrzej409
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 01 sie 2010 13:38

KRYNICA

Post autor: andrzej409 »

Dostałem skierowanie od 28 marca do Krynicy ośrodek MSWIA jadę samochodem z Warszawy
andrzej409
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Re: KRYNICA 27-28 marzec

Witam. Jadę z Warszawy samochodem do Krynicy na turnus 28 marca w Continentalu.Proszę o wiadomość jakie są tam warunki.Chce wyjechać dzień wcześniej 27 marca.Pozdrawiam
wujo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2010 17:19

Re: KRYNICA

Post autor: wujo »

Byłem w listopadzie.Usytuawany w centrum.Zewnątrz wygląda ciekawie,wnętrze wczesny "gierek".Personel ok.,zabiegi przyzwoite na miejscu.Mam dobre wspomnienia.Życzę miłego pobytu.
andrzej409
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam. Dziękuje za informacje o ośrodku.Jadę samochodem SAM nie ma chętnych.Czuję że będą problemy z parkowaniem .Podobno nie ma parkingu.Mam nadzieję że będzie mile spędzony czas.Pozdrawiam
andrzej409
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Re: KRYNICA 28 marec

Witam.Czy nikt z Warszawy nie jedzie na turnus 28 marca do continentalu.Jadę samochodem .kontakt tel.780536719
poterr11
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 sie 2009 17:40

Post autor: poterr11 »

Witam,
Ja dostałam skierowanie na 5 października 2011r. Mam duże obawy, bo 2 lata temu byłam w sanatorium - nie mam zbyt miłych wspomnień :twisted: :roll: . Tutaj też z wierzchu strój, a tak naprawdę nie wiadomo jak:) Co osoba to inna opinia. Ponieważ jadę w czasie urlopu, to chciałabym się rozczarować, że spędzę 21 dni w nerwach i nudach.. :lol: :lol: :lol: Jak Jest ktoś kto w tym czasie wybiera się do Krynicy-Zdroju z Wrocławia, to proszę się zgłosić, może pojedziemy razem, zawsze taniej podróż wyjdzie bo ja chcę jechać autem...
andrzej409
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Witam.Powróciłem z Krynicy 18 kwietnia. Byłem w continentalu.Pobyt można powiedzieć bardzo udany, tylko pogoda nie dopisała .Jedzenie było dobre urozmaicone i smaczne dużo surówek.Zabiegi były na dwie zmiany Jestem zadowolony gdyż pomogły.Personel miły,co do pokoi to jak za Gierka ale już remontują można wytrzymać.WARTO jechać.Pozdrawiam
Amicus55
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 14 maja 2011 16:01

Post autor: Amicus55 »

Witam wybieram się do sanatorium na ul.Świdzińskiego 4 w Krynicy Zdroju tj.Wojskowy Szpital .. od 2 lipca 2011 z Radomia ,może ktoś się wybiera w tym terminie?
A może jakieś opinie i odczucia po pobycie właśnie tam?
Pozdrawiam Hanka
ODPOWIEDZ