Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
mazowieckie-komisja w Warszawie-narządy ruchu
Ciechocinek- Gracja i Szpital Nr 1
Inowrocław- Kujawiak
Osieczek
Augustów- Pałac na Wodzie
Aleksandrów Kujawski
Stalowa Wola
Uniejów
Tyle z teorii
Dzisiejsze propozycje dla mnie- Osieczek, Augustów i Stalowa Wola
To prawda .w Warszawie chyba proponują miejsca najmniej "oblegane". Ja miałam do wyboru Osieczek, Stalową Wolę i Aleksandrów... Wybrałam Uniejów i na szczęście jakieś miejsce tam się znalazło.
AgaC będzie dobrze....chyba Tego Ci życzę
Ja miałam do wyboru aż 2 ośrodki: Augustów i Goldap
Uratowało mnie jednak "skierowanie klimatyczne" . Ostatecznie Kołobrzeg Pozdrawiam i życzę dobrych kuracji gdziekolwiek będziemy....
Basiu , kieruję się swoją mantrą:
„Będzie dobrze, bo będzie dobrze. Lepiej być nie może, bo będzie dobrze. A jak będzie dobrze, to będzie jeszcze lepiej. Ale będzie i tak dobrze. A to jest
najważniejsze. Żeby było dobrze. I tak właśnie będzie. Dobrze”
Basiu czyli Ty jedziesz na układ oddechowy lub narząd głosu?
Ja w drodze wielkiego wyjątku dostałam ten Ciechocinek bo miałam przez lekarza wpisaną jako dodatkową przewlekłą chorobę krtani, o morzu nie było nawet mowy-pani powiedziała, że jak chcę jechać nad morze to muszę składać na układ oddechowy a nie na narząd ruchu:(
basiat pisze:Nie, roxy
Jadę z neurologii, a dodatkowo mam zaświadczenie o potrzebie podratowania dróg oddechowych.... Stąd to morze
To musiałaś mieć mocną siłę przebicia bo ja też miałam wpisane przez lekarza i nic z tego. Pani powiedziała, że nie ma mozliwości podzielenia zabiegów i albo się jedzie na narządy ruchu albo na krtań.