WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 maja 2014 07:29
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękowano: 1 raz

Re: WIELKOPOLSKI NFZ - czas oczekiwania

Post autor: sapphira »

Witam serdecznie wszystkich oczekujących na wyjazd do sanatorium z Wielkopolskiego NFZ-u a przede wszystkim aktywnie działającą na forum poznaniankę z Warszawy. Ja także, podobnie jak Ty droga koleżanko cierpliwie czekam w kolejce na rehabilitację uzdrowiskową z nr 528. Nie jestem osobą aktywnie działającą na forum ale zapewne Ty orientujesz się gdzie i do jakiego sanatorium mógłby nas wysłać nasz NFZ( profil reumatologia z domieszką kardiologii). Będę niezmiernie wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam cieplutko. :kwiat:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: syrenka »

sapphira pisze:Witam serdecznie wszystkich oczekujących na wyjazd do sanatorium z Wielkopolskiego NFZ-u a przede wszystkim aktywnie działającą na forum poznaniankę z Warszawy. Ja także, podobnie jak Ty droga koleżanko cierpliwie czekam w kolejce na rehabilitację uzdrowiskową z nr 528. Nie jestem osobą aktywnie działającą na forum ale zapewne Ty orientujesz się gdzie i do jakiego sanatorium mógłby nas wysłać nasz NFZ( profil reumatologia z domieszką kardiologii). Będę niezmiernie wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam cieplutko. :kwiat:
Witaj! SAPPHIRA ..... :kwiat: Miło że do nas dołączyłaś ,,,,Przeważnie wszystkie ośrodki mają rehabilitację 28 dniową jeśli chodzi o fundusz wielkopolski ..(wiadomość z pierwszej ręki ) ...Ale i tu zaczynają się schody ....Ośrodki nadmorskie ich prawie nie mają ..Zostają tylko niziny ,podgórskie i góry .Jak wejdziesz na stronę naszego funduszu masz zakładkę gdzie są wypisane sanatoria ...Nic innego nie wiem .Ale jeśli coś się dowiem nie omieszkam cie zawiadomić ...Jesli coś jeszcze byś chciała wiedzieć pytaj ,,,odpowiem ...Pozdrawiam z Warszawy ,,,,B,,,,
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oj nie dopisałam ,,,,Jeśli główna choroba to reumatologia ...może to być ,,,Połczyn Zdrój ,,Gryf,, Kamień Pomorski ,,,którego nie polecam ,,,,Gościm ,,,,,Inowrocław ,,,,Ciechocinek ,,,Szpital kolejowy ,,,,Muszyna ,,,,Piwniczna ,,,,Lądek Zdrój ,,,polecam super jest :mrgreen: Polanica Zdrój ,,,to te które pamiętam ,,,,A może tak być że pojedziemy razem ,,,między nami jest mała różnica ,,,Pożyjemy zobaczymy ,,,,Pozdrawiam ,,,B,,,,
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Poznanianko dzięki za podpowiedź :D Rzeczywiście nasze numerki nie różnią się wiele i może się zdarzyć,że pojedziemy mniej więcej w tym samym czasie... ale któż to wie kiedy to nastąpi? :lol: Wiem z netu, a także sprawdziłam te info telefonicznie,że 28 dniowa rehabilitacja jest w Sopocie ( Helios) oraz w Kołobrzegu ( Gryf,Lech,Mesko,Bałtyk,Niwa).Co do pozostałych rejonów Polski nie mam wiedzy w interesującym nas temacie ale liczę na forumowiczów...Przecież nie tylko my czekamy na rehabilitację uzdrowiskową.... :lol: Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A teraz doczytałam ,,,,masz jeszcze kardiologię ,,,jesli też problem z ciśnieniem to pewnie powinno być sanatorium nadmorskie ,,,Chociaż ostatnim razem jak jechałam miałam wpisane skaczące ciśnienie w granicach 160/90 i tak dostałam góry .Więc widzisz że otrzymanie sanatorium nad morzem to duża wygrana .Ale zawsze trzeba mieć nadzieje że będziemy czy będziesz miała szczęście i pojedziesz nad wymarzone morze ,,,Pozdrawiam ,,,,B,,,,
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Na 28 dniową dużo miejsc ma Wojskowy Busko.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No proszę ale takiej informacji z Funduszu nie dostałam ,,,,Może tylko jest dla wybrańców :evil:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Polanica ma 28 dniówke w Wielkiej Pieniawie...życzę Wam z całego serca tego przydziału.
Awatar użytkownika
sapphira
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziewczyny,jesteście na forum już od kilku lat dlatego wiedziałam, że można na Was liczyć.... Jakby coś było Wam jeszcze wiadomo to proszę o wiadomości( temat ciągle ten sam : dokąd mogę zostać skierowana na 28 dniową rehabilitację). Pozdrawiam gorąco! :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Coś drgnęło spadły numerki -3 na dzisiaj nr.468 ..... :D
ODPOWIEDZ