Iwonicz-Zdrój "Stomil Ziemowit"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
darokowal
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 gru 2012 15:17

Iwonicz-Zdrój "Stomil Ziemowit"

Post autor: darokowal »

witam serdecznie
03-01-2013 jadę do Stomil-Ziemowit w Iwonicz-Zdrój
jest to mój pierwszy wyjazd przydzielony z SUS-u w ramach prewencji
czy ktoś może mi opisać jak tam jest , będę wdzięczny
pozdr.
dariusz
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Iwonicz-Zdrój "Stomil Ziemowit"

Post autor: andrzej1955 »

W ramce z lupką i napisem Przeszukaj ten temat- wpisujesz interesujący Cię obiekt ,klikasz szukaj i masz na ten temat opinie, pozdrawiam i ciekawej lektury :) :)
darokowal
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 gru 2012 15:17

Post autor: darokowal »

dzięki za podpowiedż
ale wpisując w wyszukiwarkę słowa kluczowe mam odpowidż
że brak wyszukiwania - może coś mi nie działa
jak możesz napisz kilka słów
pozdr.
dariusz
interesuje mnie czy będą mógł w trakcie pobytu , przyjechać na przepustkę do domu
a nie mogę przesunąć terminu
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Wszystko działa. Do dyspozycji jest:
- wyszukiwarka na całym forum - okienko w prawym górnym rogu strony z napisem "Szukaj",
- wyszukiwarka w dziale lub temacie tuż nad pierwszym postem lub tematem z napisem "Przeszukaj ten dział" lub "Przeszukaj ten temat";

przykładowy efekt działania
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/se ... s=ziemowit

Oczywiście zachęcam do pisania nowych opinii, a nie odsyłania do wyszukiwarki gdyż z czasem warunki w każdym sanatorium się zmieniają, albo coś niszczeje i pogarsza się, albo coś jest remontowane i polepsza się, albo zmieniła się załoga na lepszą lub gorszą lub też zakupiono nowy sprzęt. Warto więc prosić o nowe opinie i proszę też o wpisywanie takich zamiast odsyłania do wyszukiwarki.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, jeżeli chodzi o przepustki na jakimkolwiek wyjeżdzie -czy to ZUS,czy NFZ ,Ja nie znam przypadków żeby ich udzielono, chyba że w tz. przypadkach losowych- wszystko zależy od Ordynatora placówki i nie licz na nie bo pełną odpowiedzialnosć za Twój pobyt, gdziekolwiek byś był ponoszą oni, aczkolwiek zdarzały się przypadki gdzie sprawy zostawały załatwione pozytywnie- czego Ci życzę, grzecznie i rozsądnie a może coś załatwisz, pozdrawiam :)
malgos
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2013 10:46

Post autor: malgos »

ale to co w koncu , podobalo sie wam czy nie bardzo, ja polecam Polanczyk albo Swieradow -zdroj , bylam i super
Ziemowit
Na forum od: 31 maja 2013 10:19

Post autor: Ziemowit »

Witam. Jadę do sanatorium w Iwoniczu Zdrój 21.06.2013r. Będę jechał z Kozienic samochodem, mogę po drodze kogoś zabrać. Kontakt: [email].pl.
pomarancz95
Na forum od: 20 maja 2013 23:47

Post autor: pomarancz95 »

Witam jadę do sanatorium do Iwonicza-Zdrój 02.11.2013r. z Mazowsza-Płock. Chętnie się z kimś zabiorę. Proszę o kontakt pod numerem 660-775-935. Dziękuję Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Drodzy Państwo weszliscie do działu portalu ;

Oceń sanatorium. Opinie o sanatoriach.

Zdaję Sobie sprawę ,że Dla WAS Temat sanatoriów JEST tematem tabu -jednakże zapewne przerabialiscie Temat
CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM

Pragnę Was przeprosic ,że tak mocno Was strofuję ,ale ja NIC nadal niewiem o w/w ośrodku
a to ,że ktos udaje się danym srodkiem lokomocji i w danym terminie to Zapraszam do Działu kolejnego ,który jest wyraźnie opisanywyjazd termin do ..

Co do przepustek
NFZ ,ZUS podczas swego leczenia NIE udziela Przepustek Wyjątek stanowia Zdarzenia losowe
Śmierć , cięzka choroba , Komisja
Za dni nie wykorzystane Ośrodek w porozumieniu z Organnizacją Kierującą pobiera Opłate za nie wykorzystane ,zabiegi , noclegi wyzywienie ale o tym Piszemy w kolejnym dziale
pozdrawiam
ODPOWIEDZ