Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Czy ktoś może podzielić się opinią o "Solince" w Polańczyku. Jak jest z zabiegami z NFZ? Czy są również w sobotę, ile tych zabiegów jest dziennie i czy personel sztywno trzyma się harmonogramu godzinowego zabiegów czy "biorą" kuracjuszy jak kto przyjdzie. Dziękuję za info.
Wprawdzie nie byłam w Solince tylko w Plonie w Polańczyku ale moja znajoma była z tego sanatorium bardzo zadowolona. Odpowiem na pytania natury ogólnej, te nie zależą od tego w jakim się jest sanatorium. Zabiegów z NFZ jest 52 a ich rozłożenie jest różne, miałam dni z jednym i z 6 zabiegami. Od jakiegoś czasu zabiegi w każdym sanatorium są też w sobotę.
Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku i leczenia.
Witam.Byłam w Solince 2 lata temu w lecie.Zabiegów jest tak jak napisa la poprzedniczka 52.Są wyznaczone w karcie zabiegi i godziny i tego sie należy trzymać.Moga być jakieś odstępstwa ale raczej wątpię.Sanatorium ładne ,pokoje różne ,1,2,3 osobowe i typu studio.Z jednej strony od zalewu balkony.Basenik ,oklady borowinowe,kąpiele różne.Stołówka z 6-osobowymi stolikami,co mi przeszkadzalo-bo j posiłki poawane na jednym półmisku,niezbyt elegancko i apetycznie.Polańczyk nudny ,tylko woda.Jedna b.dluga ulica.Dużo wycieczek.Powodzenia.
Halinaja nie wypowiadam się o sanatorium o które zapytujesz tylko o miejscowości.
Polańczyk bardzo urokliwy, z jedną długą ulicą to fakt! Odbiega od typowych miejsc uzdrowiskowych, byłam na przełomie wrześnie i października żałowałam, że to nie okres letni . Wróciłabym tam raz jeszcze (latem) jest gdzie spacerować jak ktoś może i lubi.
Pozdrawiam
Witam byłam w Polańczyku w tym sanatorium 4 lata temu w kwietniu i potwierdzam to co już zostało napisane jesli chodzi o to sanatorium ale osobiscie mnie się Polańczyk podoba pomimo jednej ulicy to i tak jest gdzie chodzić na potańcowki są też piesze wycieczki.Ja się nie nudziłam może dlatego że miałam super towarzystwo a to połowa sukcesu by pobyt się udał.Ja pojechałam tam dzień wczesniej ale nocowałam na kwaterze prywatnej bo w Solince podobno nie można było a tanszego sklepu tj. delikatesy wszyscy chodzili na osiedle.Mam nadzieje że Twoj pobyt będzie udany okolica naprawde ładna i te Bieszczady och. . pozdr.wszystkich kuracjuszy
Bardzo fajny obiekt, co prawda trochę w stylu i jeśli chodzi o wyposażenie to typowa gierkowszczyzna, ale dobrze wyposażony i w czasie kiedy ja tam byłem, wszystkie zabiegi były na miejscu, co jest ważne, personel przyjazny i na miejscu w budynku kawiarnia z cowieczorną muzyką i tańcami. Wielu kuracjuszy, co prawda preferowało chodzenie do innych ośrodków na wieczorki, ale można było świetnie bawić się na miejscu.
Personel raczej trzyma się wyznaczonych terminów, choć czasami (jak wszędzie) można w razie konieczności umówić się na inną godzinę. Ja tez miałem zabiegi w soboty z NFZ.